Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


Παπαδόπουλος: «Αν μείνει ο Ολυμπιακός με πραξικόπημα, εμείς δεν έχουμε θέση»«Αν μείνει ο Ολυμπιακός με πραξικόπημα, εμείς δεν έχουμε θέση»



Από τον Παναθηναϊκό τονίζουν πως αν επιχειρηθεί προσπάθεια να μείνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην κατηγορία παρά τον υποβιβασμό τους, το «τριφύλλι» δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα


Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στο προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (04/06) στα γραφεία του Συνδέσμου, και όπως τόνισε οι «πράσινοι» δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν σε περίπτωση παραμονής του Ολυμπιακού στην Basket League, ενώ έχει προηγηθεί ο υποβιβασμός των «ερυθρόλευκων».

 «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση στο πρωτάθλημα, αν μείνει ο Ολυμπιακός με πραξικόπημα», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Παπαδόπουλου, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Η ατάκα αυτή μόνο... τυχαία δεν ήταν, καθώς στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν φτάσει πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν πως γίνονται προσπάθειες ώστε να μείνει ο Ολυμπιακός στην κατηγορία και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, παρά την απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο οποίος επικύρωσε τον υποβιβασμό της ομάδας του Πειραιά στην Α2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: