Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ


 Όταν ΗΠΑ και Ε.Ε. θέλουν να στηρίξουν πραξικοπήματα, όπως το πρόσφατο στη Βενεζουέλα, σπεύδουν να επιβάλλουν κυρώσεις κατά του Καράκας σε χρόνο dt αλλά εθελοτυφλούν απέναντι στο φασιστικό καθεστώς της Ουκρανίας.. 

Γνωστή η τακτική από τα παλιά.  


Τότε που ως εγγυητές παρακολουθούσαν με το μάτι του ψόφιου ψαριού τη σφαγή των Ελλήνων στη Κωσταντινούπολη. Τότε που το 1974 παραπλανούσαν τους εγχώριους ηλίθιους δικτάτορες ( το ηλίθιος είναι σύμφυτο του φασίστα)  και μαζί με το Ισραήλ προκαλούσαν δολιοφθορές στην επικοινωνία για να επιτύχει η εισβολή του Αττίλα και να διαμελιστεί η Κύπρος.  
 
 Που από τότε παρακολουθούν την κατοχή κρατώντας ίσες αποστάσεις μεταξύ θύτη και θύματος. 

Που άκουγαν τον Οζάλ το 1987 να απειλεί με την έξοδο του Σεισμίκ στο Αιγαίο την αποτροπή της οποίας πέτυχε μόνη η Ελλάς δια του πρωθυπουργού της Ανδρέα Παπανδρέου που έστειλε τον στόλο στο Αιγαίο με μία και μόνη διαταγή. Εαν βγει βυθίζεται κι αυτό και όποιο πλοίο το συνοδεύει. 

Που από το 1996 στα Ίμια μετά το ευχαριστώ τους Αμερικανούς ουσιαστικά πατρονάρουν τις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.. 

Αυτοί είναι οι εγγυητές της ασφάλειάς μας στη περιοχή Αυτοί είναι οι νταβατζήδες που όλη σχεδόν η στρατιά των Μέσων Μαζικών Εγκλημάτων προπαγανδίζει ως αγγέλους φύλακες της ζωής μας. Για να μην θυμηθώ το 1922 όπου οι ναύτες των Γαλλικών και Αγγλικών πολεμικών στη Σμύρνη έκοβαν με σπαθιά τα χέρια των απελπισμένων μας παππούδων για να μην σκαρφαλώσουν και σωθούν..

Πάρτε τους συμμάχους σας κι όξω πούστηδες από την παράγκα..


Δεν υπάρχουν σχόλια: