Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΚΗΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Τροχαίο Αταλάντης: «Έσβησε» μετά από μάχη η 16χρονη Σόνια - Ακαριαία είχε σκοτωθεί ο 21χρονος αδερφός της - Media

Δεν κρατήθηκε στη ζωή ούτε η 16χρονη αδελφή του 21ενός ετών νεαρού που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της Αταλάντης.. Μη δοκιμάσετε παρηγορητικά λόγια για τους  γονείς.. Δεν υπάρχουν.. Και κυρίως αποφύγετε τις παπαριές του τύπου έτσι ήθελε ο θεός που διαβάζω στα μέσα μαζικού αυνανισμού γιατί δοκιμάζουν τα νεύρα μου..




Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 16χρονη Σόνια που έδινε μάχη μετά το τροχαίο της Αταλάντης. Η 16χρονη κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Η 16χρονη νοσηλευόταν τις τρεις τελευταίες μέρες διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια.

Στο τροχαίο σκοτώθηκε ακαριαία ο αδελφός της, ο Γιώργος, μόλις 21 ετών.
Τα δυο αδέρφια ηλικίας 16 και 21 ετών που διέμεναν στην Αθήνα πήγαιναν στην Αταλάντη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21χρονος Γιώργος, ο οποίος έχει δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από έναν παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του. Εκείνος δεν ήθελε να του χαλάσει το χατήρι και χωρίς να μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη του το έδωσε.

1 σχόλιο:

Annalisa είπε...

Κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων στα ρεπορτάζ των τροχαίων δυστυχήματων ακούμε για τους νεκρούς στο Μολώχ της ασφάλτου !!! Ήμαρτον !!!! Δεν θα μιλήσει κανεις για τους κακοφτιαγμενους δρόμους; Γιατί να χάνουμε τόσες ζωές για να έχουμε ενα ασφαλή δρόμο;;;;Το ότι υπάρχουν στην Ελλάδα δρόμοι δολοφονικά κακό φτιαγμένοι δεν ειναι λάθος της φύσης !!!!!