Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΞΕΡΝΑΩ ΣΚΑΤΑ..


 Ευγ. Ανδρικ.


Φοβάμαι πως δεν το έχετε προσέξει.. Πως ακόμη και από τα αριστερά κόμματα πλην Ανταρσύας και ΚΚΕ το κεφάλαιο διαγραφή χρέους έχει εξαφανιστεί από τις προτάσεις τους.. 

Μιλούν γι αναστολή, για πάγωμα, για αναδιάρθρωση, επιμήκυνση, χαμηλότερο επιτόκιο δηλαδή, για μεταρρύθμιση και πάντως όχι για έστω μερική  πολλώ δε μάλλον για ολική εξαφάνισή του. 

Ταυτοχρόνως έχει περάσει ολικά στα αζήτητα η αναζήτηση ενόχων και ενοχών προκειμένου να στηθούν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή..

Μοιάζει το χρέος να μας προέκυψε από θεϊκή κατάρα και όχι από τον τραπεζιτικό όλεθρο, τα εξοπλιστικά και τη ΣημιτοΚαραμανλικοΧριστοδουλάκεια δημιουργική λογιστική, για να εισέλθουμε στη λεηλασία του ευρώ.. Με τον Τσίπρα να τους απενοχοποιεί όλους δια του τέταρτου και τελευταίου αλλά όχι έσχατου μνημονίου του. 

Συνέπεια αυτού ήταν να μας σύρουν στα σκλαβοπάζαρα της ΕΕ και του ΔΝΤ με το χρέος στο 110% του ΑΕΠ και σήμερα ν’ απολαμβάνει το καθεστώς ευρωενωσιακών επαίνων με τον λογαριασμό να έχει αγγίξει το 190% !!.. 

Και το χείριστο αυτός ο λαός προαλείφεται να υπερψηφίσει εκείνους που του κατέστρεψαν τη ζωή.. Προφανώς η προπαγάνδα με τα κωλόχαρτα βρήκε χαβούζα για να πιάσει.. Άλλον τι δεν είμαι σε θέση να υποθέσω πλην της μύχιας φιλοδοξίας όλων όσων εκτίθενται στα μανταλάκια της πολιτικής για τη κατάληψη μιας θέσης μίσθαρνης εργασίας στο κοινοβούλιο της ντροπής.. 

Υπό αυτές τις συνθήκες υπόκειμαι λόγω της καθημερινής μου απασχόλησης με τα κοινά στην αντιστροφή της λειτουργίας του πεπτικού μου συστήματος.. Και για να μην σας βάζω στον κόπο μετάφρασής του: Ξερνάω σκατά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: