Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ...


....ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ..ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ... 



 Και καλά κάνει .. Αφού τους απενοχοποίησε ο πολιτικός μηχανισμός του Σύριζα τώρα μπορούν να είναι ότι δηλώνουν κατά τον αείμνηστο Τσαρούχη..




Με το «συγχωροχάρτι» που τους έδωσε η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανά χείρας και με στόχο να αποσπάσουν από το λαό «λευκή επιταγή» για τη συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης προς όφελος του κεφαλαίου, συνέχισαν και χτες τις τοποθετήσεις τους τα στελέχη της ΝΔ.

Ο πρόεδρός της, Κυρ. Μητσοτάκης, περιόδευσε στο Αιγάλεω λέγοντας πως «θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να πείσουμε τον κάθε συμπολίτη μας ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη του», «υποσχόμενος» «πολλές επενδύσεις» που τάχα «θα δημιουργήσουν πολλές νέες δουλειές», με τις συνθήκες εργασιακής γαλέρας που από κοινού νομοθέτησαν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και περισσότερες «ευκαιρίες», με «ειδικά προγράμματα κατάρτισης.

Ωστε να περάσουν άνθρωποι από προγράμματα επανεκπαίδευσης και να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν δουλειά», παρουσιάζοντας τη μόνιμη «διαδρομή» των νέων από την ανεργία στην επανακατάρτιση και στη δουλειά χωρίς δικαιώματα, ανάλογα και με τις κάθε φορά ανάγκες του κεφαλαίου, ως λύση για τη μείωση της ανεργίας, σύμφυτη με το σύστημα που υπηρετεί και στηρίζει.

Νωρίτερα χτες το πρωί, συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή με τον Κ. Καραμανλή. Η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού, για αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών αλλά και για την πορεία του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές, όπως διαχέεται. Οι ίδιες πηγές, από πλευράς ΝΔ, αναφέρουν ότι το στίγμα της συζήτησης ήταν η «συστράτευση» όλων των δυνάμεων της κεντροδεξιάς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια: