Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ..


Ταχιάος - Ζέρβας: Πώς ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει γίνει ένα ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ (Photo)  - MediaΔιαστάσεις αναμέτρησης χουλιγκανικού χαρακτήρα παίρνει η μάχη ανάμεσα στον Ταχιάο οπαδό του Αρη και τον Ζέρβα οπαδό του ΠΑΟΚ !! Κι από την άλλη στον Πειραιά το μεγάλο λιμάνι όποιος δεν είναι Ολυμπιακός δεν εκλέγεται ακόμη κι αν τους υποσχόταν πως θα τους έστρωνε τρένα για τη Μύκονο... Λύκοι θα υπάρχουν πάντα όπου υπάρχουν προβατα.. 



Μετά και την επανακαταμέτρηση των ψήφων είναι οριστικό ότι στο δήμο Θεσσαλονίκη, τη δημαρχία θα διεκδικήσουν Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο Νίκος Ταχιάος συγκέντρωσε 22,40 % και 27.629 ψήφους ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας 14,93 % και 18.419 ψήφους.
Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψηφίων έχει λάβει στη Θεσσαλονίκη χαρακτηριστικά τοπικού ντέρμπι, αφού όπως λέει η δημοσιογραφική πιάτσα στη πόλη ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης υποστήριξαν στον πρώτο γύρο Ζέρβα και Ορφανό γιατί είναι δικά τους παιδιά, δηλωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ.
Από την άλλη ο Νίκος Ταχιάος είναι ένθερμος υποστηρικτής του Άρη. Η κόντρα Ταχιάου και Ζέρβα, έχει λάβει διαστάσεις ντέρμπι, μιας και σελίδες στο facebook αλλά και οπαδικά σάιτ στρέφονται κατά των υποψηφίων. Σελίδες του Άρη υποστηρίζουν τον Νίκο Ταχιάο και σελίδες του ΠΑΟΚ αντίστοιχα τον Χρήστο Ζέρβα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ δεν θέλει τον Ταχιάο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ακόμη έναν φίλο του Άρη, μετά τον Γιάννη Μπουτάρη.
Η συζήτηση και τα σχόλια στα Social Media είναι έντονη και πολλές φορές φτάνει στην επικίνδυνη φρασεολογία του χουλιγκανισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: