Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ...


..Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..


 Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Δεδομένης της οριστικής αναστήλωσης του καταρρέοντος κατά το έτος 2011 καθεστώτος, κατέρχονται ένα προς ένα τα πολιτικά πιθήκια από τα δέντρα που είχαν έντρομα κρυφτεί και μας βγάζουν γλώσσα. 

Ένα γενειοφόρο εξ αυτών – εκ του πρώην Πασηκ νυν Κιναλ  ορμώμενο Ανδρουλάκης ή Ανδρουλιδάκης ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων- πήρε τις τρίχες που περιέβαλλαν το στόμα του και τις έκανε δια στόματος αντιπολιτευτική ρητορική. 


Κλασσικός τύπος του αστικοποιημένου βλάχου,  που ούτε βλάχος είναι ούτε αστός, επιτέθηκε με ένα πλήθος ανοησιών στον Τζανακόπουλο υπεραμυνόμενος με θρασύτητα της απόφασης Παπανδρέου να σύρει τον ελληνικό λαό στα σκλαβοπάζαρα του ΔΝΤ.. 

Δεν ξέρω αν ότι είπε χθες στο OPEN  θα είχε το σθένος να το πει στους επί της πλατείας Συντάγματος εξοργισμένους σκηνίτες , το έτος 2011..  Έτσι κι αλλιώς εκλεγμένος πλέον ότι λέει ή πράττει το κάνει υπό την αλαζονεία του εκ του ασφαλούς καταθέτοντος μάρτυρα. Επομένως ουδεμία αξία έχουν οι πολιτικές ανοησίες ενός συστημικού γενίτσαρου. 

Θα σταθώ ωστόσο σε δύο σημεία. Κατά το πρώτο έχει την ατυχία να είμαι μεταξύ εκείνων των μετρημένων στα δάκτυλα της μίας χειρός, που έγραψε για το εισέτι αμφισβητούμενο 15% έλλειμμα του ετήσιου προϋπολογισμού κατά το έτος 2009. 

(Να σημειώσω ότι  ο Γεωργίου- πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ- δεν αθωώθηκε, απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών  και με υπεραντλατική παρέμβαση.) 

Τι ξεστόμισε το πολιτικό ρεμάλι; Πως παρέλαβαν (το Πασόκ) μια χρεοκοπημένη οικονομία και ως τούτου αποδείχθηκε σωτήρια η επιλογή του κυρίου «λεφτά υπάρχουν» σε σχέση με το ΔΝΤ. Ok. Έτσι κι αλλιώς οι μαλακίες δεν φορολογούνται. Μπορεί όμως ο ηλίθιος να μας εξηγήσει γιατί ο εν ενόματι ΓΑΠ πρώην πρόεδρος του Πασόκ δήλωνε από την Θεσσαλονίκη πως λεφτά υπάρχουν δεδομένου ότι είχε τόσο από τον Τζουμάκα όσο και από τον Ψυχάρη αλλά και από μένα ενημερωθεί για το έλλειμμα;   

Προφανώς ήξερε καλά τι έλεγε θρασίμι.  Κι αυτός κι οι Σαμαροβενιζέλοι.. Τα λεφτά βρίσκονταν στα πορτοφόλια του ελληνικού λαού. Από εκεί θα τα άρπαζε, από εκεί τα άρπαξε και από αυτά τρως ψωμί εσύ ο άχρηστος τώρα. 

Αλλά υπάρχει κάτι ακόμη χυδαιότερο αυτού. Για να χτυπηθεί ο Τσίπρας –γνωρίζετε καλά τον βαθμό εκτίμησης που τρέφω στο πρόσωπό του- συστοιχήθηκε ο αλητήριος τόσο με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος από τους μισθοφόρους  των ΗΠΑ κατά της Βενζουέλας όσο και με τον Γιουνγκέρ ο οποίος: Είχε καταγγείλει τον έλληνα πρωθυπουργό πως εξ αιτίας του η Ευρώπη δεν ομοφωνεί κατά του Μαδούρο!! Έβαλε με λόγια απλά κατά της μοναδικής ίσως στιγμής που ο Τσίπρας παρουσίασε εκλάμψεις πολιτικής και ιδεολογικής ειλικρίνειας αν και δεν είμαι ακομη βέβαιος πως αυτό έγινε ανιδιοτελώς. 

Κι αυτή η πολιτική σκουληκαντέρα που αναρριχάται έρποντας και απομυζώντας αίμα  από  τις λαϊκές πλάτες δεν είναι η μόνη.. Είναι σχεδόν το σύνολο του σημερινού πολιτικού κόσμου και το πλέον ανησυχητικό βρίσκεται στην απολίτικη σκέψη τους.. Θεέ φύλα μας ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: