Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ..


ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ..


Ανωνύμου του Έλληνος..


Μην αυταπατάστε, λοιπόν, ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια και ότι η Γκραικυλία θα έχει ανεξάρτητη και σπουδαία οικονομική ανάπτυξη, που ουδέποτε είχε κατ’ ουσίαν από την κατ’ εντολήν των ξένων ίδρυσή της.

Άλλωστε η οικονομία προϋποθέτει εθνική ανεξαρτησία και κυρίαρχο κράτος, που ποτέ στην Ιστορία δεν απέκτησες!




Είναι πασιφανές ότι το πρώτο εξάμηνο του 2019 τα ξένα αφεντικά χαλάρωσαν τα λουριά και με ντόπιους γερμανοτσολιάδες, που παριστάνουν την κυβέρνηση, άφησαν να πλανάται ο μύθος του τέλους των Μνημονίων, της απλής μακρινής επιτήρησης.

Μήπως γνωρίζετε από αγρανάπαυση; Αφήνουν χωρίς σπορά το χωράφι μια εποχή να... ξεκουραστεί, να δώσει κατόπιν πλούσιο καρπό. Ταξική αγρανάπαυση συνέβη στην Γκραικυλία. Πολύ σύντομη, είναι αλήθεια.

Άφησαν λάσκα το σκοινί στα πόδια του ραγιά να γίνουν εκλογές στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ (επίφαση δημοκρατικότητας), αλλά και για να αντιμετωπίσουν τις συνεπαγόμενες εξ αυτών σοβαρές φυγόκεντρες τάσεις. Επιπροσθέτως, να προετοιμαστεί καλύτερα και ανώδυνα η αλλαγή σκυτάλης στο θαλαμοφυλάκιο της Γκραικυλίας. Και για να έχουν τα προσχήματα και τις προφάσεις και να το τραβήξουν κατόπιν απότομα.


Δεν μιλάμε για δευτερεύουσες και τριτεύουσες αποχρώσεις στην πρακτόρευση της υποτέλειας και της ξένης εξάρτησης μεταξύ κυρίου Κούλη και άνευ Τσίπ(ρ)ας άρτι δεινώς ηττημένου.

Τα επόμενα Μνημόνια, όπως και να λέγονται, περιλαμβάνουν και πάλι σκληρά μέτρα για φέρετρο με στόχο την καταλήστευση από τα ξένα αφεντικά του εναπομείναντος πλούτου Γκραικυλίας, τα «πατσασμένα» δηλαδή σε στρώματα, σε νεροχύτες και άλλες... κρυψώνες!

Και συντάξεις θα κοπούν και αφορολόγητο θα μειωθεί μέχρι να μηδενιστεί και μισθοί όχι πλέον πείνας αλλά ελεημοσύνης θα είναι το θλιβερό προνόμιο των τυχερών, που θα ξεφεύγουν από την μακρόχρονη ανεργία και θα ξεκλέβουν κάνα μεροκαματάκι στον τουρισμό και στις άλλες υποβαθμισμένες υπηρεσίες.


Ή μήπως επειδή το Τσι(π)ράκι της Μέρκελ σας μοίρασε κάτι ψωροκατοστάρικα, επίδομα υφαρπαγής ψήφου, νομίζετε ότι θα ρέει πακτωλός 13ου και 14ου μισθού; Δεν καταλαβαίνετε ότι με χαλινάρια από τους ξένους δεν μπορεί να περπατήσει, πάει σαν τον κάβουρα, η εγχώρια οικονομία (κι αυτή η λέξη κατ’ ευφημισμόν) γιατί έτσι το θέλει ο Καπιταλισμός; Δεν βλέπετε την νέα και πολύπλευρη επερχόμενη κρίση στην Ευρώπη, εν γένει στην Δύση; Αφήνουμε τα άκρως επικίνδυνα γεωπολιτικά και ενεργειακά παιχνίδια, που βρίσκονται σε εξέλιξη στα «οικόπεδά» μας και μπορεί να πυροδοτήσουν μεγάλες πολεμικές κρίσεις, ή έστω ολιγοήμερες, για τα οποία έχουμε γράψει κατά το παρελθόν επανειλημμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: