Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ



Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Έβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά».


 Τάδε έφη Κυριάκος Βελόπουλος στo One Channel, σε μια παραληρηματική εγχώρια εκδοχή του Ούγγρου πρωθυπουργού Όρμπαν. Έτσι, ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» και τηλεπωλητής χαρακτήρισε τους πρόσφυγες ως «λαθροεισβολείς».


 Μάλιστα, παρουσίασε το «πρόγραμμά »του για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπιστεί το προσφυγικό ζήτημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τείχος στον Έβρο και… ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους» σημείωσε, τονίζοντας πως «αν γίνει πόλεμος, οι Τούρκοι θα κάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη».

«Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Έβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά.

Σου έχει μαλάκα κάποιος πόσοι έλληνες εν καιρώ ειρήνης έχουν σκοτωθεί από τα ναρκοπέδια αυτά για να είσαι εσύ και οι όμοιοί σου μια χαρά; Σου είπε κάποιος γιατί τα ξήλωσαν αφού έχουν ήδη υπερκεραστεί από το σύγχρονο οπλοστάσιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: