Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΟΛΟΛΟΓΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΦΟΝΟΥΣ


....Ο ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΣ






 Και τον έχουν και τον κανακεύουν και παρακαλώ περάστε καθίστε τι θα πάρετε; Απ' όλες τις ηλικίες έχει ο Κυπριακός μπαξές.. Α ρε κτήνος αν είχες αγγίξει δικό μου παιδί ούτε ο έκτος στόλος δεν θα σε προστάτευε.. Θα σ' έβρισκα και στου βοδιού το κέρατο..




Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση των γυναικοκτονιών στην Κύπρο, καθώς σήμερα το απόγευμα βρέθηκε άλλο ένα πτώμα στην περιοχή της Ορούντας.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από κυπριακά μέσα ενημέρωσης, το πτώμα εντοπίστηκε καθ’ υπόδειξη του 35χρονου, γνωστού ως «Ορέστη», σε λάκκο στο πεδίο βολής και είναι σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την δολοφονία της 30χρονης Μaricar Valdez και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας, αλλά προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί το πτώμα.

Λίγο αργότερα, όπως μετέδωσαν κυπριακά μέσα, ο 35χρονος ομολόγησε άλλο ένα διπλό φονικό, μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία. Έτσι ανεβαίνει στους 7 ο αριθμός των θυμάτων για τα οποία έχει ομολογήσει.

 Νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο φρεάτιο του Μιτσερού, όπου τα μέλη της ΕΜΑΚ δεν εντόπισαν κάτι. Τώρα οι έρευνες στρέφονται, εκτός απ’ την Ορούντα, στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου αναζητούν το πτώμα της 6χρονης Sierra.

 Aύριο αναμένεται να επιχειρήσει δύτης εντός της λίμνης με τη χρήση σκαφάνδρου. Στο μεταξύ, η κυπριακή Αστυνομία έχει ζητήσει τη συμβολή του Ηνωμένου Βασιλείου με την αποστολή ειδικών.

Τη Δευτέρα θα φθάσουν στο νησί ιατροδικαστής, κλινικός ψυχολόγος, ειδικός σύμβουλος με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, ειδικός ανακριτής με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και ειδικός εμπειρογνώμονας για πολύπλοκες υποθέσεις. Ο κατηγορούμενος έχει ήδη ομολογήσει ότι δολοφόνησε δύο γυναίκες από τις Φιλιππίνες και την 6χρονη κόρη της μίας, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: