Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ



Το θράσος του στρατόκαβλου.. Τη νύχτα δολοφονούσε ανυπεράσπιστα πλάσματα και τη μέρα είχε ενεργή κοινωνική ζωή και μάλιστα πλάι σε πολιτικά πρόσωπα..



Ιδιαιτέρως ενεργή κοινωνική ζωή φαίνεται ότι είχε στην Κύπρο, ο Νίκος Μεταξάς όπως αποκαλύπτουν φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται ο 35χρονος έδινε το παρών του σε πολλές εκδηλώσεις τις οποίες απαθανάτιζε υπό την ιδιότητα του ως φωτογράφος. 


Ο λοχαγός του Κυπριακού Στρατού, ο «Ορέστης», ο φερόμενος ως serial killer της Κύπρου, ο οποίος έχει ομολογήσει τη διάπραξη τριών φόνων, εμφανίστηκε δημοσίως και εργάστηκε ως φωτογράφος και κινηματογραφιστής σε εκδήλωση για τον Δημήτρη Χριστόφια στο σωματείο «Δίκωμο ’74», σύμφωνα με την εφημερίδα της Κύπρου «Πολίτης».

Όπως φαίνεται ο 35χρονος έδινε το παρών του σε πολλές εκδηλώσεις τις οποίες απαθανάτιζε υπό την ιδιότητα του ως φωτογράφος. Αισθήματα ανατριχίλας προκαλεί η δημοσιοποίηση φωτογραφίας που εμφανίζει τον Μεταξά να κινηματογραφεί εκδήλωση προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια, δεδομένου του γεγονότος ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου δηλαδή τρεις μέρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος της άτυχης Mary Rose στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Όπως φαίνεται η παρουσία του Νίκου Μεταξά σε εκδηλώσεις στις οποίες παρίσταντο και πολιτικά πρόσωπα δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο αφού ο 35χρονος ύποπτος για τις δολοφονίες 2 γυναικών και ενός παιδιού, ήταν παρών και σε εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου ιδρύματος στις 9 Φεβρουαρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: