Κυριακή 28 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


21s10ekab-thumb-largeΔύο αγοράκια ακρωτηριασμένα και ένα κοριτσάκι σοβαρά τραυματισμένο από πυροβολισμό στο Πάσχα των Ελλήνων Πάσχα..



Το ποιοι στην Ελλάδα -πλην των κρητικών παραδοσιακά-κρατούν όπλα είναι σε όλους γνωστό.. Οι ακροδεξιές συμμορίες , οι πρεζέμποροι, οι σωματέμποροι οι μπιστικοί των ολιγαρχών και τα κομματόσκυλα της "αριστείας"..




Νεκρό είναι το οκτάχρονο κοριτσάκι που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα πυροβόλου όπλου στη Θήβα. Από ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, το κοριτσάκι έπαιζε στο δρόμο με την παρέα του, όταν ξαφνικά τα υπόλοιπα παιδιά το είδαν να πέφτει κάτω, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Θήβας όπου εντοπίστηκε ότι είχε βληθεί από πυροβόλο όπλο στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού του. Από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί, όπως και έγινε, διασωληνωμένο, στο Αγλαϊα Κυριακού όπου και κατέληξε. Η αστυνομία πιθανολογεί ότι η σφαίρα προήλθε από όπλο πολίτη που «γιόρταζε» το Πάσχα. Το περιστατικό συνέβη στις 4.30 το μεσημέρι στην περιοχή Θεσπιείς του ν. Βοιωτίας. Σιγά μη δεν ξέρει από πού προέκυψε ο πυροβολισμός η ασφάλεια θηβών..

Δεν υπάρχουν σχόλια: