Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

AVENGERS ENDGAME


Avengers Endgame: Στους κινηματογράφους οι Εκδικητές και η νέα τους ταινίαΣτους κινηματογράφους οι Εκδικητές και η νέα τους malakia συγνώμη ταινία ήθελα να πω..




 Απίστευτη χολυγουντιανή αποχαύνωση που διαστρέφει ακόμη και τη κβαντική φυσική.. (δεν παριστάνω τον παντογνώστη είναι ο μεσαίος μου γιος φυσικός και καθηγητής στο Λονδίνο) Κι αυτό εν μέσω κοινωνιών που πνίγονται στο αίμα επί όλου του πλανήτη με τη θεματολογία ως εκ τούτου πλούσια.. Έτσι ψεκάζουν τα μαλακισμένα και όχι με τα αεροσκάφη της ακροδεξιάς προπαγάνδας..




Οι Avengers έχοντας ηττηθεί από τον υπερ-κακό Θάνος, που έθεσε σε εφαρμογή το πολυμήχανο σχέδιό του και με το που απέκτησε τους έξι Λίθους της Αιωνιότητας εξαφάνισε τον μισό ανθρώπινο πληθυσμό όπως και κάτι εκατομμύρια ακόμη κατοίκων σε άλλους πλανήτες συμπεριλαμβανομένων πολλών Εκδικητών, οι εναπομείναντες Εκδικητές αποφασίζουν να βρουν τον τρόπο να τον εξοντώσουν μια για πάντα.

Πώς; Θέτοντας σε εφαρμογή τις εκπληκτικές δυνατότητες της κβαντικής φυσικής που μπορεί να τους μεταφέρει σε ορισμένες ημερομηνίες πίσω στον χρόνο ώστε να ανακτήσουν τους Εξι Λίθους πριν πέσουν στα χέρια του τρομερού «σφαγέα των λαών» εξαλείφοντας έτσι την πιθανότητα να συμβούν οι μελλοντικές γενοκτονίες.

 Για να υλοποιηθούν, βέβαια, όλα αυτά χρειάζονται τρεις επικολυρικές ώρες ογκώδους χολιγουντιανού μελοδράματος, ψυχανάλυσης και υπερθεάματος που κομπλέ με το αυτοσαρκαστικό ύφος – χαρακτηριστικό του franchise – ανάγουν το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers σε ένα μπλοκμπάστερ μεγατόνων το οποίο μπορεί να κινείται αέναα στον αιώνα των υπερπαραγωγών… Αμήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: