Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ


news394a Ανωνύμου του Έλληνος



Συνεχίστε απρόσκοπτα το κοινωνικό, πολιτικό και προσωπικό κώμα, γιαλαντζί πατριώτες, κατά κυριολεξία εσαεί ραγιάδες! Επιτέλους τα βάσανα τελείωσαν! Θα τρώτε οσονούπω με ολόχρυσα κουτάλια! Βρέθηκε αέριο (και πετρέλαιο, που θα πάει;) σε θαλασσινά οικόπεδα της Μεσογειακής λεκάνης. 

Σε Κύπρο και Γκραικυλία δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά μολονότι με τα ως τώρα στοιχεία γεωτρήσεων και λοιπών ερευνών είναι πρόωρες οι τελικές εκτιμήσεις και η εν λόγω συμπεριφορά θυμίζει την λαϊκή θυμοσοφία: Ακόμα δεν τον είδανε, Γιάννη τον είπανε! Ουδόλως περνά από το κλούβιο μυαλουδάκι τους (πώς το λένε οι αναλφάβητοι ΣΥΡΙΖΑίοι πράκτορες;

Δεν διέσχισε το μυαλό τους!) το προφανέστατο και άκρως επικίνδυνο: Ξανάνοιξε και σας περιμένει το Βαλκανικό σφαγείο, όπου ανέκαθεν ο όχλος κάθε χώρας (και αποικίας) πληρώνει πανάκριβο το εισιτήριο. 
 
Η με εθνικά και αστικά κριτήρια προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Ραφτάδες ξένοι φτιάχνουν πάλι τα σχέδια της μεγάλης Αλβανίας. Το Κόσοβο αναζητά, εκ νέου ξύνεται στην γκλίτσα του ξένου... αρχιδούκα και οι Σέρβοι, παρότι άθλιες σκιές του παρτιζάνικου παρελθόντος, αρχίζουν να... φταρνίζονται. 

Η Τουρκία βλέπει ότι σε Δύση και Ανατολή τα παιχνίδια την ευνοούν να το παίξει τσανταρμάς (χωροφύλαξ) της περιοχής, διότι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Βρώμισε αέριο-πετρέλαιο, να το βασικό αίτιο να επαναληφθεί η παμπάλαια ιστορία. 

Ως φάρσα ή αλήθεια θα το δείξει ο Πατέρας Πόλεμος. Βρέθηκε αέριο, άρα εμείς οι αθεράπευτοι επαναστάτες είμαστε αισιόδοξοι, πανευτυχείς. Η επικείμενη ή μελλοντική γεωπολιτική αντάρα θα φέρει, έστω και αν... βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα πόλεμο και επανάσταση.

Αλλά ηλίθιε, διεφθαρμένε και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε της αποικίας Γκραικυλίας τί πανηγυρίζεις; 

Κοιμήσου ήσυχα και η τύχη σου δουλεύει! Όπως κάθε σωστός ραγιάς θεώρησε τους πόθους σου αλήθεια και το σανό, που σε ταΐζει η ξενόδουλη εξουσία πραγματικότητα! Το πολύ-πολύ καθώς γυρίζεις πλευρό, κραύγασε πανηγυρικώς κατά του Τούρκου «σουλτάνου», που ωστόσο εξυπηρετεί αρτίως τα συμφέροντά του, αποδοκίμασε μετά βδελυγμίας την «πρόκληση» Τούρκου βουλευτή, που είπε στην Βουλή της Γκραικυλίας το γεωπολιτικά αυτονόητο. 

Φυσικά κι έχει η Τουρκία δικαιώματα και συμφέροντα στην Μεσόγειο και μάλιστα δυστυχώς μεγαλύτερα από την Κύπρο και την Γκραικυλία, αφενός γιατί είναι ισχυρή δύναμη περιφερειακή και αφετέρου η Αθήνα είναι πρωτεύουσα αμερικανικού προτεκτοράτου και η Κύπρος μικρή και λεηλατημένη. Όπως έχουν μεγάλα συμφέροντα η Αίγυπτος, το Ισραήλ και άλλοι μας Μεσογειακοί «γείτονες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: