Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ


«Οχι» από το δικαστικό συμβούλιο στην άδεια Κουφοντίνα - Media Ξαφνικά έγινε επικίνδυνος γιατί είναι αμετανόητος.. Κατά τις προηγούμενες άδειες δεν ήταν!!Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν αλλά για πολιτικού χαρακτήρα εκτελέσεις έχει καταδικαστεί και όχι για ποινικού περιεχομένου πράξεις.. Αν για κάτι επομένως ελέγχεται από τον λαό είναι πως η ολιγομελής ομάδα του δίκαζε αποφάσιζε και εκτελούσε υποκαθιστώντας τους θεσμούς (λέμε τώρα) Είχαν άδικο γιατί είχαν δίκιο πολύ νωρίς..






Mε την απόφαση, για πρώτη φορά, του δικαστικού συμβουλίου ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν θα λάβει άδεια από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου όπου έχει μεταχθεί και κρατείται τους τελευταίους μήνες.
Το δικαστικό συμβούλιο στο οποίο προσέφυγε ο εισαγγελέας υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αρνήθηκε την ικανοποίηση του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα που είχε ζητήσει να βγει με άδεια, για έβδομη κατά σειρά φορά.
O εισαγγελέας αρνήθηκε την άδεια στον Κουφοντίνα με το σκεπτικό ότι είναι επικίνδυνος να κάνει τα ίδια και ότι είναι αμετανόητος.
Επιπλέον, ανέφερε ότι η βαριά καταδίκη του σε 11 φορές ισόβια δεν προσφέρεται για χορήγηση αδειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: