Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΜΠΑΜ ΕΙΚΟΥΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ


news386a Ανωνύμου του Έλληνος



ΜΠΑΜ! ηκούσθη στο αέρα και «κατέβηκε» η τζαμένια πρόσοψη του συγκροτήματος μαζικής διανομής κουτόχορτου ιδιοκτησίας κολαούζου της ξενόδουλης εξουσίας στην Γκραικυλία.

 Εκλογές και προεκλογική περίοδος γίνονται χωρίς τις συνήθεις προβοκάτσιες κράτους, παρακράτους και ξένων υπηρεσιών, που οι εμπνευστές και εκτελεστές, καθένας για τους λόγους του, αποκαλούν τρομοκρατία;


Φυσικά δεν λένε κουβέντα για την αληθινή κατατρομοκράτηση, τους καμένους εγκεφάλους του όχλου με την μαστούρα της υποτέλειας στο Δ΄ Ράιχ και τον όλεθρο Μνημονίων, που όλα τα βοθροκάναλα αφειδώς πρακτορεύουν.

Ούτε για την σαρωτική τρομοκρατία, αληθινή, καθημερινή, με καταιγισμό ηλίθιων διαφημίσεων, που διαλύουν μυαλά, σκορπάνε ψυχές, μετατρέποντας τον κόσμο σε καταναλωτικές μαϊμούδες.

Σάλος ραδιοτηλεοπτικός για την σπασμένη τζαμαρία, την πολλοστή προβοκάτσια ποικίλων «μπάτσων», που «σκάει» εκτός των άλλων πολιτικών και κοινωνικών σκοπιμοτήτων και για να δικαιολογήσει, να δικαιώσει την πραγματική τρομοκρατία σαπουνισμένων, τσιπαρισμένων, γεμάτων σκουπίδια εγκεφάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: