Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΑΝΤΟΥ


Δείτε κατά ποιο τρόπο εισάγουν και τιτλοφορούν οι ξεφτιλισμένοι το "σοκ" της συντρόφου του αρπαχθέντος επιχειρηματία.. Προβάλλοντας ολόσωμη και ημίγυμνη τη φωτογραφία της !! Δεν υπάρχει έλεος.. Ούτε και ΕΡΣ αλλά μήτε και ΕΣΗΕΑ που ευαισθητοποιείται κραδαίνοντας το καταστατικό μόνον για τον αφορισμό γελοίος αν και είναι χημικά προσδεδεμένος με την πραγματικότητα του Μητσοτάκη. Και βεβαίως αγνοώντας πως το ευρωπαϊκό δικαστήριο έχει αποφανθεί πως: Όσοι χαρακτηρισμοί ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα -αν δηλαδή αποκαλέσεις κλέφτη τον Άκη - δεν είναι κολάσιμοι.Αν δεν το κάνω ποτέ είναι γιατί δεν χτυπώ πολιτικά πτώματα. 




Το πρωί της Πέμπτης (27/12) ο επιχειρηματίας, Νίκος Μαυρίκος έπεσε θύμα απαγωγής στον Πειραιά και από τότε, δεν υπάρχουν νέα του. Η σύντροφός του, γνωστό μοντέλο και πρώην Playmate, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και περιμένει με αγωνία να μάθει νέα για την υγεία του αγαπημένου της.


Σύμφωνα με την εκπομπή Μαζί Σου, της Τατιάνας Στεφανίδου, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και είναι αχώριστοι από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν. Η ίδια και ο Νίκος Μαυρίκος απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας και ζούσαν μια ήσυχη ζωή και όπως είπαν στην εκπομπή, δεν τους άρεσαν τα κοσμικά και οι φωτογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: