Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ

news385b
 Ανωνύμου του έλληνος

Έλλειψη φαντασίας και αισθητικής! Ναι, έχει και η ταξική πάλη την αισθητική της! Κυρίως αυτή! Οι κόκκινες σημαίες, που συμβολίζουν το αίμα των λαών στους αγώνες, γίνανε κίτρινα γιλέκα!

Σημεία των παρηκμασμένων καιρών, της χυδαιότητας και της αχαλίνωτης τεχνολογίας, που αδυνατεί να δημιουργεί οτιδήποτε, πλην αέρα κοπανιστό και επί το πλείστον άχρηστα μπιχλιμπίδια και υπηρεσίες.




Α, φτιάχνει και ρομπότ, που θα εξολοθρεύσουν τον άνθρωπο και θα καταστρέψουν την ζωή στην γη, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Φοράμε κίτρινο γιλέκο και βγαίνουμε στις ρούγες;

Με ποιο σκοπό; Με ποιο σχέδιο δράσης; Να πάμε πού; Όπου βγει; Ως... σχολικοί τροχονόμοι; Ιδίως στο Παρίσι θεριεύουν του παρελθόντος φαντάσματα!

Εδώ η εξουσία καπέλωσε, συκοφάντησε, κατέστρεψε, απονεύρωσε την εξέγερση του Μάη του 1968, που έγινε όταν υπήρχε κραταιό λαϊκό κίνημα ανά τον κόσμο, θα φοβηθεί τα κίτρινα γιλέκα; Αφού την κατέστειλε και αφομοίωσε για τα συμφέροντά της ό,τι δυναμικό περικλείει η κίνηση των μαζών, την μετέτρεψε σε «αφίσα», ν’ αυνανίζονται πολιτικά οι εκάστοτε νεολαίοι, που ποθούν να την σπάνε εκ του ασφαλούς στους πάμπλουτους ή βολεμένους γονείς.

Καναδυό κοπρόσκυλα, τάχα ηγέτες του Μάη του 1968, έγιναν οι καλύτεροι πράκτορες, τα πιο αγαπημένα παιδιά της εξουσίας και του κεφαλαίου και μέχρι σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο.

Μην αυταπατάστε! Δεν βάφονται αυγά με πορδές! Δεν γίνονται επαναστάσεις, ούτε καν εθιμοτυπικές πορείες και επετειακές συνάξεις με τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media). Δεν θα δείτε ποτέ άσπρη μέρα στα ποικιλώνυμα faceιστικά book κι άλλα... πουλάκια, που ελέγχει ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο, προεξάρχοντος του Εβραϊκού.

Καταδυναστεύουν τις ζωές, σας μετατρέπουν σε πιθηκάκια καταναλωτές! Μπορεί όλα αυτά τα άχρηστα Μέσα να τα χρησιμοποιεί το λαϊκό ταξικό κίνημα για να ενημερώνει τον κόσμο, αλλά μέχρι εκεί! Όταν γίνεται ο αγώνας, προπαντός την στιγμή της ταξικής σύγκρουσης με τον καπιταλισμό (που όσο κι αν γελάνε μερικοί, εξάπαντος θα έρθει, το πολύ-πολύ να γίνει πρώτα παγκόσμιος πόλεμος), όλα αυτά τα μηχανήματα μετατρέπονται (είναι πάντα) σε χαφιέδες, υπηρετούν τα αφεντικά τους για να χτυπήσουν την ταξική πάλη. Για αυτό στους ταξικούς αγώνες του μέλλοντος όχι απλώς θα τα κλείνουν, αλλά θα βγάζουν και τις... μπαταρίες τους, για να τα αδρανοποιούν πλήρως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: