Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ;


 Η Παπαστράτος ΑΕ αφού ανακοίνωσε πως το 50% των εισπράξεων της είναι φόρος προς το δημόσιο κατέθεσε πως επένδυσε 300 εκ.ευρώ σε ράβδους θερμαινόμενου καπνού δυνητικά μειωμένου κινδύνου στον ανθρωπινο οργανισμό..




 Σε προσωπικό επίπεδο και δεδομένου πως είμαι καπνιστής θα το ψάξω σε όλες του τις διαστάσεις και θα σας ενημερώσω σύντομα..




Με αφορμή την έκδοση της πρώτης Έκθεσης κοινωνικο-οικονομικού αποτυπώματος της Παπαστράτος στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Χαρπαντίδης δήλωσε:

 "Η Έκθεση της ΕΥ καταδεικνύει ότι πράγματι το 2017 ήταν μια χρονιά – σταθμός για την Παπαστράτος. Ήταν η χρονιά που γυρίσαμε σελίδα στην ιστορία μας, ανακοινώνοντας μια μεγάλη επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου μας σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το πρώτο προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου, το IQOS.

Πήραμε την απόφαση να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την παραγωγή τσιγάρων, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για όσο το δυνατόν περισσότερους. Τα στοιχεία της πρώτης Έκθεσης του κοινωνικο-οικονομικού μας αποτυπώματος επιβεβαιώνουν ότι εδώ και 9 δεκαετίες η Παπαστράτος συνεχίζει να κάνει πράξη τη δέσμευσή της να αφήνει πίσω της μέλλον.

Πιστεύουμε ότι και το 2018 συνεχίσαμε στο ίδιο πλαίσιο και με ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα. Με κάθε μας κίνηση επιδιώκουμε σταθερά να φέρνουμε το αύριο, σήμερα, για την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον. Είμαστε περήφανοι γιατί αυτή μας η προσπάθεια μετατρέπεται σε απτό, μετρήσιμο αποτέλεσμα για την Ελλάδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: