Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Ο Πάνος Καμμένος και ο Παναγιώτης Σγουρίδης
 Το πότε θα πεθάνω δεν ξέρω για να κάνω γενέθλια του θανάτου μου..









Παραιτήθηκε ο Σγουρίδης αλλά κατά πάσα πιθανότητα η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή.. Η  αλήθεια είναι πως το τσίρκο της ευρωλαγνείας δεν μας αφήνει να πλήξουμε ποτέ..




Την παραίτησή του, μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) υπέβαλε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, προς τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, μετά το «άδειασμα» που υπέστη για τις δηλώσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση του κ. Σγουρίδη δεν έγινε δεκτή από τον κ. Καμμένο. Νωρίτερα, ο Π. Σγουρίδης, σε συνέντευξη του ( (στον Ρ/Σ ΘΕΜΑ) αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να καθυστερήσει να έρθει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία, καθώς -όπως είπε- «μπορεί να συμβούν γεγονότα» και πιο συγκεκριμένα «ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν».

Έντονη ήταν αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις Σγουρίδη, με τον τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο, να τις χαρακτηρίζει ως αδιανόητες. Όπως συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος, είναι «αδιανόητο και επικίνδυνο» το γεγονός ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός δεν «καταδίκασαν αμέσως» τις δηλώσεις Σγουρίδη, «αφήνοντας έτσι να διακινούνται σενάρια που εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς, καθώς προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας». Λίγη ώρα αργότερα, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, μέσω ανάρτησής του στο twitter, «άδειασε» τον αντιπρόεδρο του κόμματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: