Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


 ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ..







Οι Συριζαίοι δεν έχουν αντιληφθεί πως οι αφυπνισμένοι Έλληνες δεν απασχολούνται με το πρόεδρο αλλά με την ύπαρξη αυτής καθ εαυτής της επιτροπής όπως και όλων των ανεξάρτητων αρχών της καπιταλιστικής επινόησης..




Ένα πρόσωπο που σίγουρα θα συζητηθεί, προτείνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ο λόγος για την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο διορισμός της  στο νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού, την επομένη ακριβώς της λήξης της θητείας της στον Άρειο Πάγο, είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Την πρόταση για την Βασιλική Θάνου υπέβαλε επίσημα, με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, ο αρμόδιος υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία έγκρισης από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Έπειτα, μένει να τεθεί προς τελική έγκριση στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Η θητεία του απερχόμενου προέδρου της Επιτροπής Δημήτρη Κυριτσάκη λήγει στις 23 Δεκεμβρίου και από τα μέλη της Επιτροπής, των οποίων η θητεία έληξε (4 Δεκεμβρίου), προτείνεται η ανανέωση της θητείας δύο ακόμα προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: