Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ;


"Ένα χιλιοστό κίνησης να κάνουν θα τους τσακίσουμε.."  είπε ο Καμμένος εξομολογούμενος όμως μια μαύρη αλήθεια. "Θα τους πολεμήσουμε μόνοι.. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ μας είναι χρήσιμοι να μην φτάσουν τα πράγματα ως εκεί !!"




Ουπς !! Ούτε ο Μαρκές στα εκατό χρόνια μοναξιάς μα ούτε και ο Σαρτζετάκης του είμαστε έθνος ανάδελφον δεν θα είχε φανταστεί τόση ερημία μέσα στο πλήθος των καλοπληρωμένων συμμαχιών πολιτικά ανδρείκελα.. 



Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προειδοποίησε εκ νέου την Τουρκία μετά το μπαράζ παραβιάσεων που στον εναέριο χώρο αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις από την Άγκυρα.

«Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» επισήμανε αρχικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο.

Όπως συμπλήρωσε:

«Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε! Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό». «Εκείνος που δεν θα σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα θα συντριβεί», υπενθυμίζεται ότι διεμήνυσε χθες από το Καστελόριζο ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, επισκέφθηκε τη Ρω, τη Στρογγύλη και το Καστελόριζο. Μάλιστα, o αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε ότι: «Εάν χρειαστεί να πολεμήσουμε, δεν θα συμπολεμήσει κανένας δίπλα μας. Η δική μας προσπάθεια επικεντρώνεται να μην χρειαστεί να φτάσουμε έως εκεί. Με τις ΗΠΑ και την ΕΕ θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι Τούρκοι δεν θα φτάσουν έως εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: