Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ


Σύριζα και Νέα Δημοκρατία σφάζονται στη ποδιά του κεφαλαίου..


 Από τον Κλύδωνα


Με τον σκυλοκαβγά Τσίπρα - Μητσοτάκη να επικρατεί στην κατά κράτος παντός άλλου γεγονότος εντός και εκτός της βουλής, (ξέρετε κραδαίνοντας τα γνωστά ιδεολογικά μπαλόνια περί της σύγκρουσης των δύο κόσμων του καλού και του κακού ..) στον ναό της δημοκρατίας -λέμε τώρα μη το πάρετε και τοις μετρητοις- ξεκινούσε η συζήτηση ενός ακόμη ταξικού προϋπολογισμού. 

Παρουσία μου. Οποία τιμή. 


Και τι άκουσα; Τον εισηγητή του Σύριζα κ. Βέττα να επιτίθεται λάβρος κατά της Νέας Δημοκρατίας που επί την σαραντακοετή κυβέρνησή της δεν κατάφερε τα υψιπετή επιτεύγματα που ο φαιορόζ Σύριζας έστεψε τη μόλις τριετή διακυβέρνησή του με τις δάφνες της επιτυχίας. 

Και ποια ήταν αυτά κατά κατά τον κ Βέττα; 

Οι νέες φοροαπαλλαγές για του επιχειρηματικούς ομίλους και η μείωση του φόρου επι των κερδών τους κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες.. Κάτι που όπως πρόσθεσε προστατεύει και ενισχύει την υγιή επιχειρηματικοτητα!! 

Στη πραγματικότητα ότι είπε μεταφράζεται σε ζεστό χρήμα για την ολιγαρχία αλλά αν δεν ήταν αυτοί παλιάτσοι της αριστοκρατίας ποιος θα έφερνε τους θεσμοθετημένους Χριστουγεννιάτικους μποναμάδες..

 Έλα όμως που εθίχθη ο γείτονάς μου και βουλευτής της ΝΔ Σταίκούρας κι ανέλαβε να υπερασπίσει την ιστορική υποταγή του κόμματός του στο κεφάλαιο; 

Ξεκίνησε έτσι να καταγράφει τις μεγαλειώδεις πειρατείες της ιστορικής δεξιάς κατά του λαού με ένα πομπώδες ύφος και λόγο ως ο μέγας ναπολέων. 

Και τι δεν είπε. 

Πως αυτοί μοίραζαν επενδυτικό χρήμα στις επιχειρήσεις για να έχει ο κόσμος εργασία (για την ιστορία να θυμίσω πως για το μέγα σκανδαλο των 124 προβληματικών  -Λαδόπουλος Τσάτσοι Καρέλιας Πειραϊκή Πατραϊκη και λοιποί επιχειρηματικοί συμμορίτες- με τα 424 δις δραχμές φέσι στο δημόσιο το 1979 δεν τιμωρήθηκε ποτέ και κανείς).. Κινητοποιήσαμε κατέληξε θρασύτατα πανστρατιά επενδυτικού χρήματος..  

Συμπέρασμα.. Δυο πραίτορες σφάζονται στη ποδιά του καπιταλιστικού Καίσαρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: