Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΣΓΟΥΡΙΔΗ


 "Θεωρίες πολιτικής φαντασίας που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα τα περί θερμών επεισοδίων!!"




Καταλαβαίνετε μήπως τώρα γιατί τα κόμματα έχουν γίνει γαϊτανάκια και γιατί το μόνο που υπολήπτομαι ειναι το ΚΚΕ; Γιατί αυτό που δηλώνεται από τον πρώτο τη τάξη μέχρι τον τελευταίο τη ιεραρχία έχει αποφασιστεί συλλογικά και δημοκρατικά στη πολιτική γραμματεία και ουδείς απο εκει και μετά προσθέτει ή αφαιρεί ούτε ένα συμπλεκτικό σύνδεσμο.




Με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, «άδειασε» τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη, για τις δηλώσεις που έκανε το πρωί, αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών.

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα . Είμαστε η πιό ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά», επισήμανε αιχμηρά ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου: Υπενθυμίζεται, ότι ρο πρωί, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, υπαινίχθηκε ότι η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να μην έρθει για επικύρωση στην ελληνική Βουλή λόγω ανωτέρας βίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Σγουρίδης είπε αρχικά, ότι «μπορεί να συμβούν γεγονότα». Ο αντπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε στην συνέχεια ότι «το πότε θα εισαχθεί έχει ένα δρόμο. Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να υπάρξουν.

Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα απρόβλεπτα και η συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή», φέρνοντας για παράδειγμα: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν». Όπως, είπε, πάντως, ότι «κατηγορηματικά δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: