Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΕΠΙ 9 ΩΡΕΣ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΕΛΕΝΗ..


Το κορίτσι τελικά δεν πέθανε από τα χτυπήματα του σίδερου επί του οποίου τα δακτυλικά αποτυπώματα ήταν του 19χρονου αλλά από πνιγμό.. Είχε το χειρότερο δυνατό θάνατο αν διατηρούσε τις αισθήσεις του!!!




Δεχτείτε τώρα δίχως κιχ τα επίχειρα της τριαντακονταετούς και ασύδοτης λειτουργίας της ιδιωτικής τηλοψίας..



Μετά την εξέλιξη ότι δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκαν στο σίδερο με το οποίο δέχτηκε το χτύπημα στο κεφάλι η νεαρή φοιτήτρια, ακόμη μία αποκάλυψη ήρθε σήμερα στο φως από τον δικηγόρο της οικογένειάς της, Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε ότι η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη βρισκόταν επί 8 ώρες ζωντανή στα βράχια, όπου την πέταξαν οι δολοφόνοι της.

Ο ίδιος, μάλιστα, σημείωσε ότι εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα. Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας Τοπαλούδη, στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της Ελένης Τοπαλούδη, κατά την οποία η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο. Σημείωσε δε, ότι η επιστήμη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη δακτυλοσκόπηση και έτσι έγινε δυνατή η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο σίδερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: