Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 42 ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ

..ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.. ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ..


Ιδού τι έγραφα το πρωί με αφορμή τον καιρό αγνοώντας ακόμη την είδηση:


Πληθώρα ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων για τον κακό μας το καιρό.. Ούτε μία όμως για το σε πόσα σπίτια οι Έλληνες ζουν σαν Εσκιμώοι πέραν βεβαίως εκείνων που στέγη τους έχουν τον έναστρο ουρανό. Να σας πω εγώ.. Τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό. Προκύπτει από τις πωλήσεις του πετρελαίου και μην διανοηθεί κάποιος να το αμφισβητήσει γιατί θα του μοστράρω έγγραφα.. Αλλά και από τους άλλους του 60 % από ποια οικογενειακά κονδύλια αφαιρέθηκε η θέρμανση;.. Τι θα λείψει από το τραπέζι;



Άνδρας έχασε τη ζωή του εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου -όπου διέμενε- στην οδό Μακεδονικής Αμύνης 25, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν πυροσβέστες, όταν κλήθηκαν στις 3.10 μετά τα μεσάνυχτα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 52χρονο, ενώ ο θάνατός του αποδίδεται πιθανότατα σε αναθυμιάσεις. Από τη φωτιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται, καταστράφηκε ολοσχερώς το διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: