Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΕΛΙ

news382b

 Ανωνύμου του Έλληνος



Τι κλαίτε ρε που έφαγε τέσσερα ο ΠΑΟΚ και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Μπέτις ο Ολυμπιακός.. Τη Μπάρτσα προσφάτως έβαλε κάτω η Μπέτις.. Ποιος είναι ο Ολυμπιακός κι ο Πάοκ κι αρχίδια λαδορήγανη..

Παγκοσμίως η μπαλίτσα, που κλωτσάνε τα πόδια, είναι το μέγιστο και πολύστροφο πλυντήριο μαύρου, γκρι, ροζ, κίτρινου, κουραδί ή όποιου άλλου χρώματος, θέλετε, χρήματος.


Όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ρωσία προίκισε την χώρα με 12 δισ. δολάρια καθαρά κέρδη (προ φόρων, που λένε)!

Όταν κάθε χρόνο το Τσάμπιονς Λιγκ και το φτωχό αδελφάκι του Γιουρόπα ξεπερνούν τα 8 δισ. ευρώπουλα! Χωρίς τ’ αμύθητα ποσά χορηγών, μεταγραφών, εισιτηρίων, πρωτίστως στοιχημάτων, νόμιμων και παράνομων, φυσιολογικών και στημένων...

Σαλεύει ο νους! Πουλάνε την μάνα τους οι επιτήδειοι για να έχουνε μόνιμα, όχι το δάκτυλο, αλλά όλη την γλώσσα στο αγνό, ... παρθένο μέλι. 

Όπως σε όλα συμβαίνει, έτσι και στο ποδόσφαιρο οι «ξένες μόδες» έρχονται είτε επιβάλλονται πολύ καθυστερημένα και κακέκτυπα. Με το φαιδρό πρόσχημα ότι ο Ολυμπιακός, που επί σειρά ετών είχε την καλύτερη κατά τεκμήριο ομάδα και είναι η πιο ανθηρή και καλά δομημένη επιχείρηση, τάχα έπαιρνε «πέτσινα» πρωταθλήματα, έγινε η... εξυγίανση! Όπως παλιά στο Π.Ο.Κ. (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός. ΑΕΚ, Κωνσταντινούπολη-για τους νεώτερους και τους ξεχασιάρηδες). Οι μεγαλύτερες Π.Α.Ε. ετοιμάζουν το πιο «σικέ» από συστάσεως Α’ Εθνικής Κατηγορίας. Μπήκε ο Π.Α.Ο.Κ. στο κόλπο, περιμένει ο Π.Α.Ο., μόλις ξεπεράσει τα ιδιοκτησιακά θέματα.
Κατ’ αρχήν από πέρσι σας είπαμε ότι έχει συμφωνηθεί να πάρουν από μια κούπα πρωτάθλημα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Το σχέδιο εκτελείται με μαθηματική ακρίβεια. Για να μην ξεχνιόμαστε, είχαμε ακόμα πει ότι η πιο καλή ομάδα, με βάση πώς παίζει, είναι ο Ατρόμητος Αθηνών. Αυτός έπρεπε να πάρει το περσινό πρωτάθλημα! Ότι πολλάκις τον έσφαξε η διαιτησία. Πάλι ο Ατρόμητος είναι η καλύτερη ομάδα, ο προπονητής Κάναντι και οι παίκτες κάνουν πολύ δουλειά, αλλά το σχέδιο «Λέστερ», δεν προχωρά στην αποικία Γκραικυλία, παρότι συμφέρει τα μάλα και στο πολιτικό σύστημα, ενόψει μάλιστα εκλογών. Να βγει ομάδα από την πιο μεγάλη συνοικία της αποικίας, το Περιστέρι, και να φανεί έστω υποκριτικά, ότι σπάει το κατεστημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: