Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑΧΤΑ..

news382c
 Ανωνύμου του Έλληνος



Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα συνεχίζει την... προφητεία για να μη λέτε ότι δεν σας ενημέρωσε κανείς και πέφτετε από τα σύννεφα. Πού πάει το πράγμα, ή μάλλον η μπάλα του ποδοσφαίρου; Να γίνει μπάσκετ! 

 Ουδόλως οι μεγάλες ΠΑΕ νοιάζονται για το πρωτάθλημα, εφόσον τα λεφτά είναι στα Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Η πολιτική ηγεσία και οι μεγάλες ομάδες θέλουν να γίνεται ψευτοπρωτάθλημα κάθε χρόνο με 14 ομάδες, έλεγαν και για 12 (αληθινή ξεπέτα), και να μοιράζονται τις θέσεις στην Ευρώπη, που είναι το ζεστό χρήμα.


Μην ξεχνάτε το στοίχημα! Εδώ... πειράζουν αγώνες στην Ευρώπη, θ’ αποτελέσει η Γκραικυλία εξαίρεση; Το ξαναλέμε: Δεν υπάρχουν στημένοι αγώνες! Στημένα είναι όσα παιχνίδια δεν «πασπατεύουν» η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ! 


Έτσι δεν γίνεται στην Γκραικυλία και στο μπάσκετ; Ένα κατ’ ευφημισμόν και με επιείκεια στον χαρακτηρισμό, πρωτάθλημα, ίσα για να προπονούνται δυο μεγάλοι σύλλογοι, που μετέχουν στην ιδιωτική Λίγκα και μαζεύουν όλο το χαρτί. Έτσι πάει να... ρυθμιστεί και το ποδόσφαιρο. Σήμερα θα πάρεις εσύ το καλό εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ (και το πρωτάθλημα) και ο άλλος το δεύτερο, ο τρίτος το Γιουρόπα και πάει λέγοντας. Του χρόνου αλλάζει η σειρά. Φυσικά οι 4 ΠΑΕ θα μονοπωλούν τις δυο θέσεις Τσάμπιονς Λιγκ, ή όπως το διαμορφώσει η ΟΥΕΦΑ, γιατί βρίσκεται κι αυτό σε μεταβατικό στάδιο, πάει να γίνει κλειστή, ιδιωτική επιχείρηση αλλά μπάσκετ Γιούρο Λιγκ.

Θα υπάρχουν και τα σπόρια του Γιουρόπα (όχι το καλό εισιτήριο) για ... μικρές ομάδες, σαν τον Ατρόμητο, που όμως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Έχουν δίκιο οι ιδιοκτήτες Π.Α.Ε. Όχι μόνο γιατί είναι μαγαζιά τους και καθένας στο κατάστημά του κάνει ό,τι γουστάρει. Για ποιον λόγο να επενδύσουν; Για την ψυχή της μάνας τους;

Όταν παίζει εκτός έδρας ο Ολυμπιακός, το σύνολο των κομμένων εισιτηρίων Α΄ Εθνικής (Σούπερ Λιγκ το ονόμασαν οι γύφτοι αρχοντοχωριάτες, κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες) δεν ξεπερνά μισό «Καραϊσκάκη». Υπολογίστε ότι τα μεγάλα και μεσαία σωματεία, με πρώτον τον Ολυμπιακό, γίνονται επαρχιακά μπακάλικα αγοροπωλησιών ποδοσφαιριστών και προπονητών. Βγαίνει και έτσι χρήμα, αλλά χωρίς τα λεφτά της ΟΥΕΦΑ, δεν γίνεται επικερδής δουλειά. Δεν βγαίνει υπερκέρδος, που κάθε καλός καπιταλιστής προσδοκά.

Είναι γνωστά τα περσινά γεγονότα και πώς το πρωτάθλημα κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες. Φέτος το εκπονημένο από πέρσι σχέδιο λέει πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Παντοιοτρόπως το διασφαλίζουν, μη γίνει καμιά στραβή!

Πώς πέρσι ο Ολυμπιακός έδιωξε τον Λεμονή, να χαθεί η κούπα! Έτσι και φέτος τηρουμένων αναλογιών και συνθηκών. Πάντα τη βοηθεία της τυφλής κυρίας.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε κιόλας μείον τρεις βαθμούς και αγώνες κεκλεισμένων θυρών, ενώ για ίδια ή ανάλογα γεγονότα ο ΠΑΟΚ ουδέν έπαθε. Προφανώς τον ηράσθη φέτος η τυφλή κυρά. Ο Ολυμπιακός έχει σειρά με στημένη προβοκάτσια των Αρχών. Στην Πάτρα μπάτσοι έπνιξαν το γήπεδο στα χημικά, χωρίς λόγο και αιτία. Πολύ καλά κάνανε! Άδειασαν την ληγμένη τους πραμάτεια για να πάρουν φρέσκια από τους Εβραίους. Βλέπετε, έχουν μειωθεί οι πολιτικές διαδηλώσεις εσχάτως! Κεσάτια!



Προνοούν οι άνθρωποι, μην χαλάσει το σχέδιο από αστάθμητους παράγοντες, είναι και παρατεταμένη προεκλογική περίοδος, έχουν τάξει και στην Θεσσαλονίκη! Τί να κάνουν να αθετήσουν τις υποσχέσεις τους;  

Μα τότε... δεν θα ήταν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Σου λέει: Που ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα; Ας έχει καβάτζα βαθμών ο ΠΑΟΚ! Μπορεί να κάνουν οπαδοί επεισόδια, μπορεί να ξαναγίνει επίδειξη κουμπουριού στο χορτάρι. Μπορεί, μπορεί...

Απόσταση ασφαλείας!

Όλα αυτά για το πολυαγαπημένο μας ποδοσφαιράκι, που είναι μόνο θέαμα και τίποτα άλλο. Έτσι παιδιόθεν το λατρεύουμε εμείς, που μεγαλώσαμε στις αλάνες του Πειραιά. Τώρα σκεφθείτε τί γίνεται στο πολιτικό γήπεδο, που αφορά τις ζωές μας! Μόνο, που την πολιτική την καταντήσανε με την συνενοχή μας το χειρότερο ποδόσφαιρο. Κι αν δεν κόβει πλέον εισιτήρια εκεί κι αν γίνονται στημένοι οι αγώνες...Και όλοι οι σωτήρες του όχλου υπόσχονται εξυγίανση... Με ξένο επιβήτορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: