Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΛΙΒΑΝΟΣ Η ΑΘΗΝΑ


Νέα μαφιοζικη δολοφονία αυτή τη φορά στο Πανόραμα της Βούλας τα ξημερώματα.. 





Γιάννης Μακρής το όνομά του 46χρονος και ελληνοαυστραλός το θύμα.. Επιχειρηματίας κατά δήλωσή του αν το πρεζεμπόριο ανήκει στη σφαίρα των υγιών επιχειρήσεων του καπιταλισμού.. Πούσαι ρε Στάλιν να τους πάρει ο διάβολος.. Καλημέρα, λέμε τώρα..



Ο 46χρονος επιχειρηματίας, Γιάννης Μακρής είναι ο ελληνοαυστραλός που δέχθηκε εχθές αργά το απόγευμα τα πυρά αγνώστων έξω από το σπίτι του, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία. Το παρατσούκλι "Αυστραλός" και ο γάμος με το μοντέλο

Ο Γιάννης Μακρής έφερε το παρατσούκλι «Αυστραλός», διότι ζούσε για πολλά χρόνια στην Αυστραλία, ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και στη συγκεκριμένη χώρα, από τις αρχές της οποίας είχε διωχθεί.

Στην Ελλάδα ωστόσο ήταν ένας από τους 3 μέτοχους της εταιρίας My Services! Ο Γιάννης Μακρής παντρεύτηκε το μοντέλο που εφέτος συμμετέχει στο fashion ριάλιτι My Style Rocks, στη Μύκονο πριν από δύο χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Γνωστός για υποθέσεις ναρκωτικών και απόπειρες δολοφονίας ο 46χρονος επιχειρηματίας που εκτέλεσαν στη Βούλα

Να σημειωθεί, ότι μέσα από καταθέσεις, της συζύγου η οποία μετέβη αργά χθες το βράδυ στην Ασφάλεια και των ατόμων του στενού περιβάλλοντος του, προσπαθούν να μάθουν αν ο 46χρονος είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές, αν δεχόταν απειλές και αν φοβόταν κάτι, έτσι ώστε να βρουν το κίνητρο που θα τους δείξει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία του.


 Την ίδια ώρα, ερευνάται αν η συγκεκριμένη δολοφονία σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος γνωστού «νονού», το βράδυ της Τρίτης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: