Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ 4-0 Ο ΠΑΟΚ ..


Συντριβή για ΠΑΟΚ, 4-0 από Τσέλσι – Τι χρειάζεται ο Δικέφαλος για να προκριθεί την τελευταία αγωνιστική - Media ΛΥΓΙΣΕ 1-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Συντριπτική ήττα με 4-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο από την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ", για την 5η αγωνιστική του Europa League. Η ελληνική ομάδα έμεινε από το 7' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατσερίντι.



Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ζιρού (27', 37')Χόντσον- Οντόϊ (60') και Μοράτα (78'). Ο «Δικέφαλος» έχει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «32» λόγω της ήττας της Βίντι από την ΜΠΑΤΕ στο Μπορίσοφ. Για να προκριθεί θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα και η Τσέλσι να κάνει διπλό στην Ουγγαρία.

 Με το κεφάλι ψηλα

Το πάλεψε, αλλά λύγισε κόντρα στη Μπέτις ο Ολυμπιακός – Όλα για όλα στον τελευταίο αγώνα με τη Μίλαν - MediaΜε το κεφάλι ψηλά αποχωρούν οι παίκτες του Ολυμπιακού από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» αφού μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπέτις, αλλά κοίταξαν στα μάτια τους Ανδαλουσιανούς και κάλλιστα μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα, αφού είχαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουν τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.
΄
Η ατυχία και η επιθετική δυστοκία των «ερυθρολεύκων» που τους συνοδεύουν από την αρχή της χρονιάς, εμφανίστηκαν και επί ισπανικού εδάφους και τους στέρησαν την ευκαιρία να φύγουν με κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι (Κανάλες) σφράγισε την πρόκριση της Μπέτις στην επόμενη φάση την ώρα που ο Ολυμπιακός για να προκριθεί, χρειάζεται πλέον νίκη με δύο γκολ διαφορά κόντρα στην Μίλαν, την τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: