Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ


 Αναρχικοί της συνομοταξίας των γνωστών αγνώστων επιτέθηκαν σε ΑΣΟΕΕ και Πάντειο κατά μελών της ΚΝΕ..




Επεισόδια μεταξύ μελών της ΚΝΕ και αναρχικών έλαβαν χώρα χθες και σήμερα σε ΑΣΟΕΕ και Πάντειο Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο Indymedia, άτομα του αναρχικού χώρου επιτέθηκαν και έσπασαν το στέκι της ΠΚΣ ως απάντηση σε επίθεση σε βάρος αναρχικών μαθητών, στο χθεσινό μαθητικό συντονιστικό.




Η ΚΝΕ, από την πλευρά της, εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός, ενώ καταγγέλλει "απρόκλητη και θρασύδειλη επίθεση σε φοιτητές, μέλη της ΚΝΕ, από ομάδα κουκουλοφόρων και κρανοφόρων με πτυσσόμενα κλομπς και καδρόνια" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το πρωί της Τρίτης.

Οι συγκρούσεις νεολαιών στα πανεπιστημιακά μας χρόνια ήταν κάτι που συνέβαινε, ακόμα και διενέξεις μεταξύ οργανώσεων της ευρύτερης αριστεράς. Παρόλα αυτά οι συγκρούσεις πέραν των διαφορών στο γενικό πολιτικό δεν έφταναν ποτέ στο επίπεδο να "πατιούνται" σύμβολα.

 Στην φωτογραφία κάποιος "αναρχικός" πατά το σφυροδρέπανο της ΚΝΕ. Πατά το σύμβολο του κομμουνισμού, αυτό το σύμβολο που ιστορικά πολέμησαν με μανία αστοί και φασίστες. Ιδιαίτερα οι φασίστες στην θεά του σφυροδρέπανου έβγαζαν καντήλες. Ντροπή ρε παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: