Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟ 25 ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ..


 ..Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ..




 Επιβεβαιώθηκε επισης η είδηση περί κατηγορητηρίου για διακίνηση χασίς αλλά και πάλι σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας στο ακροατήριο απαλλάχθηκε απο κάθε κατηγορία..



Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης, μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" του ΣΚΑΙ και δήλωσε ότι «ο Κωνσταντίνος πυροβολήθηκε όρθιος και με τα χέρια ανοικτά». Όπως είπε, είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει στην Ελλάδα από το βουνό αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό και όταν σήκωσε τα χέρια ψηλά οι Αλβανοί αστυνομικοί τον πυροβόλησαν από απόσταση 15 -20 μέτρων.

Επίσης, ανέφερε ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί μπούκαραν στο σπίτι του και τρομοκρατούσαν επί 5 ώρες τους γονείς του 35χρονου, ενώ άρπαξαν από το σπίτι και δυο τσουβάλια καρύδια και ρόδια που είχε μαζέψει ο Κωνσταντίνος.

 Οι αλβανικές Αρχές, επέτρεψαν στον Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, τον Έλληνα ιατροδικαστή, να δει τη σορό του Κατσίφα μόλις για 5 λεπτά.

Από τη μακροσκοπική εξέταση ο κ. Βουγιουκλάκης διαπίστωσε ότι οι πληγές από τις σφαίρες είχαν συρραφεί και ότι η σορός είχε πλυθεί κάτι που σημαίνει ότι είχε εξαφανιστεί και το οποιοδήποτε στοιχείο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Κατσίφας δεν πυροβολήθηκε εξ΄επαφής αλλά από απόσταση 25 μέτρων. Σημειώνεται ότι η σορός του δεν φέρει κανένα άλλο τραύμα που να μαρτυρά ότι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν με πυροβολισμό στα πόδια ή σε άλλο σημείο του σώματός του.

Οι Αλβανικές Αρχές τον πυροβόλησαν με δύο σφαίρες στην καρδιά που δείχνει πρόθεση να σκοτώσουν, λέει η οικογένεια, τονίζοντας ότι βρισκόταν σε ένα σημείο χωρίς ιδιαίτερη κάλυψη και η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα RENEA θα μπορούσε να τον ακινητοποιήσει.

Επίσης, η οικογένεια μέσω του δικηγόρου διέψευσε τις πληροφορίες που «διέρρευσε» η Ελληνική Αστυνομία μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, για εμπλοκή του θύματος σε εμπορία κάνναβης πριν από δέκα χρόνια.

Ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κατά την ακροαματική διαδικασία απαλλάχθηκε πανηγυρικά από κάθε κατηγορία. Η οικογένεια του 35χρονου ομογενή επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τη «διαρροή» της συγκεκριμένης είδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: