Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ


 
Είναι ελεεινοί και οι δύο.. Ξεκίνησαν ένα πινγκ πονγκ κίβδηλων δημοσκοπήσεων που έχει τόση σχέση με την πραγματικοτητα όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο. 

Σε μια εποχή όπου όταν χτυπά το τηλέφωνο δεν είναι ο φίλος ή η φίλη αλλά το κοράκι από το δικηγορικό γραφείο – ναι αυτοί που έκαναν τη ντροπή δουλειά αλλά τι να σχολιάσεις όταν πρόεδρος του ΔΣΑ μετά τους ογκόλιθους Γιαννόπουλο και κυρίως Παππά είναι ο Βερβεσός- όπου δεν ανοίγει η πόρτα όταν χτυπά το κουδούνι μήπως και είναι ο «εκτελεστής» της ΔΕΗ για να τους διακόψει την παροχή της ηλεκτροδοσίας και όπου η δαμόκλειος σπάθη της «αναποζημίωτης» απόλυσης κρέμεται σε καθημερινή βάση πάνω από τα κεφάλια του λαού, κάνουν αυτοί έρευνες επί φαντασμάτων. 


Μετά έτσι εκείνη της Συριζαϊκής από την Προράτα στη βάση της οποίας έκλεινε η ψαλίδα έρχεται τώρα μια νέα καλοπληρωμένη από την ολιγαρχία της ΝΔ για να μας πείσει πως η ψαλίδα άνοιξε στις 15 μονάδες!! 

Αν κάτι έχει στη πραγματικότητα ανοίξει εδώ και χρόνια είναι ο βόθρος του καθεστώτος για να ασφυκτιούμε στη μπόχα του. Το ότι αυτοί δεν το αντιλαμβάνονται είναι γιατί εξοικειώθηκαν με την οσμή των σκατών τους..

Έχουν ωστόσο όλες ένα κοινό σημείο. 
 Βυθίζουν ως του σημείου πνιγμού όλα τα εξωσυστημικά κόμματα και κυρίως εκείνα των κόκκινων αποχρώσεων. 

Δεν ξέρω αν λαός αποδείξει την ωριμότητά του και τους κλείσει οριστικά στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας. Αυτό όμως που επί του ασφαλούς γνωρίζω είναι πως αυτοεξευτελίζονται και πως εξ αυτού υπάρχει ένα όφελος για τους νουνεχείς. 
Παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα με το μάτι του ψόφιου ψαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: