Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ Ο ΑΡΗΣ


Άρης για μεγάλα πράγματα, 3Χ3 κρατώντας ξανά το μηδέν στην άμυνα - Media ...παίζοντας δημιουργική μπάλα..Εξαιρετικός παρά την ήττα του και ο Λεβαδειακός



Ξέρετε ποιο θα είναι το μεγάλο κέρδος της εφετεινής χρονιάς; Πως οι ομάδες της ελεύθερης τηλεόρασης θ' αποκτήσουν νέους οπαδούς από τις δεξαμενές των υποτιθέμενων μεγάλων.. Η εκδίκηση της γυφτιάς..




Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Άρης, επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού στο Κλ. Βικελίδης. Οι κίτρινοι δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα, με την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα, ενώ στα τρία παιχνίδια δεν έχουν δεχτεί γκολ.

Ο Χαμζά Γιουνές επιβεβαίωσε ότι η ομάδα της Βοιωτίας είναι ο… αγαπημένος του αντίπαλος, αφού έφτασε τα τρία γκολ απέναντί της, ανοίγοντας το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι α λα Πανένκα στο 22’, ενώ είχε και δοκάρι στο 64’.

Για να έρθει ο Ματέο Γκαρσία στο 57ο λεπτό και με πλασέ σε κενή εστία, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενέντεθ που «έβγαλε» ο Επασί με τη βοήθεια και των δοκαριών, να διαμορφώσει το τελικό σκορ υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Ο Λεβαδειακός πάντως δεν περιορίστηκε σε ρόλο «κομπάρσου», ενώ θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη στην αναμέτρηση, χάνοντας ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Μάρκο Μαρκόφσκι, να ισοφαρίσει -με τον Νανγκίς να έχει δοκάρι- ή ακόμα και να μειώσει, με τον Μαρκόφσκι να χάνει πέναλτι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: