Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018

ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ


 Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Θανάση Καναούτη.. Του ανέργου που ο ελεγκτής τον πέταξε εν κινήσει από το λεωφορείο γιατί δεν είχε πληρώσει το εισιτήριο !!
Ο Κουφοντίνας και η συνοδεία του πλήρωσαν για τα εγκλήματά τους κατά ολιγαρχίας του πλούτου.. Για τις καθημερινές δολοφονίες των αθλίων του Βίκτορος Ουγκώ ποιος θα πληρώσει;
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για σένα αγόρι μας, είναι να γκρεμίσουμε τον κόσμο των ελεγκτών και του φόβου” (Γραμμένο μήνυμα στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Θανάση Καναούτη)

 Συμπληρώνονται σήμερα τέσσερα χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε στην ουσία ο νεαρός Περιστεριώτης Θανάσης Καναούτης, κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων. Τα πέντε βίντεο που παραθέτουμε, στο τέλος της ανάρτησης είναι αποκαλυπτικά για το ποιοι ευθύνονται για την απώλεια του Θανάση. Κάποιες ελάχιστες πληροφορίες θα προσθέσουμε.

Για την αστική δικαιοσύνη ο κύριος υπεύθυνος της δολοφονίας του 19χρονου νεολαίου δεν έπρεπε να έχει καμιά ποινική συνέπεια. Είναι η ίδια "δικαιοσύνη" που επιβάλει 22 μήνες φυλακή σε άνεργο που δεν έχει να πληρώσει εισιτήριο.

Είναι γνωστή η απάνθρωπη συμπεριφορά κάποιων ελεγκτών σε άτομα της τάξης μας που αδυνατούν να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός τέτοιου καθάρματος που χαστούκισε δημόσια νεαρή άνεργη κοινωνιολόγος η οποία δεν διέθετε ούτε τα 60 λεπτά να πληρώσει το αντίτυπο του εισιτηρίου.

 Κι όλα αυτά την στιγμή που "Βολεμένοι χρυσοκάνθαροι με παχυλούς μισθούς προτείνουν συλλήψεις των φτωχών που δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήριο".
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: