Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ !!


.. ΣΤΟΝ ΑLEX JONES ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ YOUTUBE, APPLE SPORTIFY, STITCHER KAI FACEBOOK TON ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ !! 
 STYX,GR

Μεγάλο διαδικτυακό θόρυβο προκάλεσε η ξαφνική απόφαση των τεχνολογικών γιγάντων Google / YouTube, Apple, Spotify, Stitcher και Facebook, ταυτόχρονα να αποσύρουν από τις δημοσιεύσεις τους βάζοντας σε «Μαύρη Λίστα» τον Alex Jones και το ‘InfoWars’, χαρακτηρίζοντάς τον «πνευματικά άρρωστο κομμουνιστή» και «συνωμοσιολόγο».

 
  Ο Άλεξ Τζόουνς στην ιστοσελίδα του με συνεχή δημοσιεύματα καταγγέλλει την «λογοκρισία των κοινωνικών δικτύων».
  Πολλοί είναι οι υπέρμαχοι της ελεύθερης διακίνησης ιδεών που υποστήριξαν ότι «επιστρέφουν ‘Μαύρες Ημέρες’ στο διαδίκτυο, ασχέτως αν σας αρέσουν ή όχι όσα γράφει και λέει ο Άλεξ Τζόουνς».
  Πάντως, το Twitter, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ανακοίνωσε πως “δεν πρόκειται να αφαιρέσει τους λογαριασμούς του Alex Jones και του show Infowars, επειδή ουδένα από τους κανόνες μας παραβίασε», όπως δήλωσε και ο συνιδρυτής του Twitter και γενικός διευθυντής του Jack Dorsey.
 
 
  Το αμερικάνικο Σύνταγμα με την Πρώτη Τροπολογία, απαγορεύει την κυβερνητική λογοκρισία καθιστώντας «υποχρεωτική την ελευθερία του λόγου». Αλλά οι τεχνολογικοί κολοσσοί που ελέγχουν εν πολλοίς το διαδίκτυο και πήραν την απόφαση να «σβήσουν από τον χάρτη» τον Άλεξ Τζόουνς, είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις που αποφασίζουν εκείνες ποι είναι η «καθαρή σκέψη» και διαγράφουν όποιον νομίζουν πως δεν εξυπηρετεί τα «κοινωνικά τους δεδομένα».
  Η απόφαση των κοινωνικών δικτύων ήρθε μετά από πιεστική εκστρατεία που έχει κάνει με σειρά άρθρων εναντίον του Άλεξ Τζόουνς η λεγόμενη «αμερικανική αριστερά» αλλά και το CNN (Πόσο 'αριστερό' μποεί άραγε να θεωρηθεί;)
Κατηγορούν ότι ο Τζόουνς μέσω του ‘InfoWars’ «διαδίδει λόγια μίσους, παραβιάζοντας τους κανόνες των κοινωνικών δικτύων». 
 
Ποικίλες αντιδράσεις
 
 
 Ο Donald Trump Jr. (ο νεότερος) – γιος του προέδρου των ΗΠΑ -αποκάλεσε επίσης την απόφαση των κοινωνικών δικτύων «λογοκρισία». Όπως είπε, «πρόκειται για πρώτο βήμα επιβολής γενικότερης λογοκρισίας σε όλα τα συντηρητικά Μέσα».
 
 
 
Το WIKILEAKS έγραψε στο TWITTER πως «η αυτοκρατορία χτύπησε πάλι».
Αντέδρασε επίσης και ο γνωστός για τα αντιευρωπαίκά του αισθήματα, Βρετανός  Νάιτζελ 
 
Φάραντζ
      
 
Τραμπ: «Τα ‘fake news’
 μπορεί να προκαλέσουν πόλεμο»
 
 
  Ξεσπάθωσε και πάλι εναντίον των Μέσων ο πρόεδρος των ΗΠΑ, γράφοντας στο Τweeter του πως τα «άρρωστα και επικίνδυνα media με “fake news”  του επιτίθενται χαρακτηρίζοντάς τον «εχθρό του λαού» και «με τα δημοσιεύματά τους μπορεί να προκαλέσουν πόλεμο»… 
  Όπως υποστηρίζουν τα προσκείμενα στου Δημοκρατικούς αμερικανικά  ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες «ο Τραμπ προκαλεί μεγάλο διχασμό και έλλειψη εμπιστοσύνης».
  Σε νεότερο tweet, επαναλαμβάνει τις κατηγορίες του γράφοντας: «Είναι πολύ άσχημο που ένα μεγάλο μέρος από τα Media αρνούνται να μεταδώσουν κάτι για τα χαλκευμένα ψέματα στο Κυνήγι των Μαγισσών. Αντίθετα μάλιστα τα αποκαλούν “FAKE NEWS” !
 Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έχει ξεκινήσει σταυροφορία εναντίον των “fake news” ακόμη πριν αναλάβει καθήκοντα στον Λευκό Οίκο και πολλές φορές έχει αρνηθεί να δώσει απαντήσει στην διάρκεια συνεντεύξεων Τύπου σε ρεπόρτερς από μη αρεστά σ΄αυτόν Μέσα.
  Πρόσφατα δήλωσε πως «το NBC, πιθανότατα είναι χειρότερο κι από το CNN».
 Στο ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη συνέντευξη Τύπου μαζί με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερώτηση που του είχε θέσει ο ανταποκριτής του CNN Jim Acosta.
---
  Σημείωση styx.gr: Στις ΗΠΑ μαίνεται πόλεμος ανάμεσα στα φίλα προσκείμενα προς τον πρόεδρο Μέσα και των Δημοκρατικών. Εκεί εντάσσεται και η «διαγραφή» του Άλεξ Τζόουνς από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Τζόουνς υποστηρίζει Τραμπ.
  Κάποιοι φρόντισαν να γίνει γνωστός ο Τζόουνς ΤΩΡΑ, μετά την διαγραφή του. Και να κάνουν διαφήμιη στο ‘InfoWars’, ώστε να σπάσει όλα τα ως τώρα ρεκόρ επισκέψεων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: