Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


 ..ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ 





Το να είναι κανείς μαλάκας είναι κάτι σύνηθες στον τόπο αυτό.. Το επικίνδυνο εντοπίζεται στο να είναι μαλάκας με άποψη !! Ε, λοιπόν αφού αντί να το κρύβουν γιορτάζουν, να χαίρονται την δημοκρατία των εξορίστων, των εκτελέσεων της εξαναγκαστικής μετανάστευσης στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα της επτάχρονης τυρανίας των βασανιστηρίων και εν τέλει την δημοκρατία των μνημονίων της σκλαβιάς και της αιχμαλωσίας..




Αυτή είναι σημερινή ανάρτηση της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, της επίσημης νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Δηλώνουν υπερήφανοι για την νίκη του Δεξιού-φασιστικού Κράτους που συμμάχησε με δοσίλογους και με τις ΗΠΑ για να επιβάλλουν ένα Κράτος ολιγαρχών, ενάντια στους αγωνιστές του ΔΣΕ αυτούς που κατά την περίοδο της ναζιστικής κατοχής έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία.

Μάλιστα η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, θυμίζοντας την ακροδεξιά του Άδωνη και του Βορίδη αλλά και της Χρυσής Αυγής μιλάει για συμμαχία του ΔΣΕ με ξένα σοσιαλιστικά κράτη (που αν υπήρχε άλλη θα ήταν η έκβαση του πολέμου) υπονοώντας ότι οι κομμουνιστές ήταν και προδότες. Ταχύτατη μετατόπιση της Νέας Δημοκρατίας στα ακροδεξιά κάνουν τον κάθε Τσίπρα να φαντάζει "αριστερό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: