Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!



Έσφαξαν 300 κροκόδειλους για να εκδικηθούν για τον χαμό του φίλου τους (Photos) - Media
 ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ : ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥΣ !!!


Όταν ο άνθρωπος μετουσιώνεται σε ζώο τότε όλα είναι πιθανά.. Ακόμη και να κανιβαλήσει !!


Ο κροκόδειλος είναι ένα από τα δύο κορυφαία αρπακτικά.. Δεν εξημερώνεται και δεν εξοικειώνεται με τον άνθρωπο πλην ενός ή δύο μεμονωμένων ηχηρών και παγκοσμίως γνωστών περιστατικών. Παρ' όλ' αυτά ο άνθρωπος δεν είναι στο διατροφικό του μενού. Τι γύρευε ο μαλάκας στη περιοχή τους δίχως τη λήψη μέτρων προστασίας; Ο κροκόδειλος έφταιγε;



Στη μαζική σφαγή τριακοσίων κροκοδείλων προχώρησαν κάτοικοι της Ινδονησίας προκειμένου να εκδικηθούν για τον θάνατο ενός εργάτη ο οποίος κατασπαράχτηκε από έναν κροκόδειλο.
«Ακούσαμε τα ουρλιαχτά του και τις συνεχείς εκκλήσεις του για βοήθεια και σπεύσαμε άμεσα στο σημείο. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά καθώς όταν φτάσαμε τον βρήκαμε νεκρό» δηλώνει κάτοικος της περιοχής σοκαρισμένη.

Μετά την κηδεία του, 600 συγκάτοικοι του άτυχου άνδρα οπλίστηκαν με μαχαίρια και τσεκούρια και κατευθύνθηκαν προς μια φάρμα κροκοδείλων προκειμένου να πάρουν εκδίκηση για τον χαμό του άτυχου άνδρα.

Η αιματηρή επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον βίαιο θάνατο τριακοσίων σχεδόν κροκοδείλων, βρεφικής και μεγαλύτερης ηλικίας.

Σαράντα αστυνομικοί σημειώνουν ότι έκαναν τα πάντα προκειμένου να σταματήσουν την επίθεση των οργισμένων κατοίκων, όμως αυτό στάθηκε αδύνατον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: