Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ

news371a 
 Ανωνύμου του Έλληνος



Πόσο γελοίοι το άνευ Τσίπ(ρ)ας τσιράκι του Ιμπεριαλισμού και του Δ’ Ράιχ και η συμμορία του, που καταστρέφουν από τριετίας την Αποικία, αν δεν ήταν προδότες και γερμανοτσολιάδες! 

Τους έπιασαν από το αφτί με τους Σκοπιανούς οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και ρίχνοντάς τους μερικά «χαστούκια» τους έβαλαν να βρουν όνομα στο γειτονικό κρατίδιο, όπως εντέλλονται τα νέα ιμπεριαλιστικά σχέδια στην Βαλκανική και στην Ευρώπη


Λευκός καπνός!

Βρέθηκε όνομα μετά από... σκληρές διαπραγματεύσεις! Αυτό, που εδώ και 80 χρόνια είχε το εν λόγω κρατικό απολειφάδι είτε ως επαρχία της Γιουγκοσλαβίας, είτε ως μαριονέτα σήμερα του Ιμπεριαλισμού. Βόρεια Μακεδονία!

Α ρε αείμνηστε Χάρρυ Κλυνν, όλα τα έχεις πει και σαρκάσει! Τί λέτε Ελληναράδες «την μουτράκλα μουτράκλα»; Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν με τόσο προσπάθεια για το αυτονόητο και το από δεκαετίες διεθνώς παγιωμένο!

Μην τα θέλετε, όμως, όλα δικά σας!

Νικήσατε πάλι με την κατά κράτος ήττα σας!

Επιτεύχθηκε συμφωνία με αστερίσκους, που σαφώς διακρίνουν την σλαβική Βόρεια Μακεδονία από την αρχαία ελληνική.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

Χέστηκε ο κόσμος για αστερίσκους, που περιέχουν συμφωνίες κωλοσφούγγια ανάλογα με τα συμφέροντα των μεγάλων του κόσμου!

Το γελοίο είναι ότι θα ονομάζεται η FYROM διεθνώς στα Σλαβικά. Θα στραμπουλάμε την γλώσσα, την ωραία κι εύηχη, να εκφωνούμε μαλακίες, που σκαρφίζονται τα τσιράκια του Ιμπεριαλισμού.

 Τόσα χρόνια να βρουν το προφανές; Τώρα έπιασε ο κόμπος χτένι. Έχουν νέα ολέθρια σχέδια οι Αμερικάνοι. Να κάνουν την Β. Μακεδονία πολεμική βάση στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας. Για αυτό άρον - άρον την μαντρώνουν στο ΝΑΤΟ. Και στο Δ΄ Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, να βγάλει το ρεγάλο της και η Frau Hitler.

Δεν υπάρχουν σχόλια: