Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ...


«Θυέλλα» κατά Ψινάκη: Υπογραφές από δημοτικούς συμβούλους για την παραίτησή του - Media
 Ξέρετε πόσοι ΑΙΡΕΤΟΙ Ψινάκηδες υπάρχουν σε θέσεις κλειδιά και σε όλη την επικράτεια εξ αιτίας της μιντιακής αναγνωρισιμότητάς τους; 




Κάποτε (1990) όταν διαγκωνίζονταν το παχύδερμο (πάγκαλος) με τον κ. Τίποτα (αβραμόπουλος) για τον δήμο της Αθήνας είχα ρωτήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου έξω από το γραφείο του στη βουλή γιατί δεν ορίζει διάδοχο για να με αποστομώσει ως εξής: "Τον διάδοχο θα τον χρίσουν οι κοινωνικοί του αγώνες και όχι εγώ!!!" Ήταν όμως στην βρεφική της ηλικία η ιδιωτική τηλοψία κι αυτός ο οξυδερκής πολιτικός δεν έλαβε υπ' όψιν του τη δύναμή της.. Τώρα που η τηλοψία την έχασε η καταστροφή έχει επέλθει.. 




«Θυελλώδεις» είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, καθώς 23 δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την άμεση συνεδρίαση του σώματος με αντικείμενο την έκδοση ψηφίσματος που θα ζητά την παραίτηση του δημάρχου, Ηλία Ψινάκη.

Συγκεκριμένα, οι 23 από τους 30 εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλουςμε αίτημά τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αιμίλιο Ρεϊσογλου,απαίτησαν την άμεση συνεδρίαση του σώματος προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτηση του δημάρχου.

Μάλιστα, το προσχέδιο του ψηφίσματος κατά του Ηλία Ψινάκη περιέχει βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του δημάρχου Μαραθώνα, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Δήμος μας βιώνει από το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018 μια ανείπωτη τραγωδία που όμοιά της δεν έχει ζήσει ποτέ στο παρελθόν. Δυστυχώς, ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.
 
Ο πόνος για την απώλεια ψυχών δεν μπορεί να μετριαστεί. Ωστόσο, όλοι εμείς που εκπροσωπούμε ως δημοτικοί σύμβουλοι τους συμπολίτες μας στο ανώτατο όργανο διοίκησης του Δήμου, έχουμε ορκιστεί να υπηρετούμε αποκλειστικά το δικό τους συμφέρον και να τους προστατεύουμε από κάθε είδους απειλή. Και, δυστυχώς, αποτύχαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: