Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ


  ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

 Θα συμφωνούσα να οδηγείτο στο ικρίωμα ο Κουφοντίνας αν προηγουμένως είχαν εκτελεστεί δημοσία δαπάνη στο Σύνταγμα όλοι όσοι δια των πολιτικών αποφάσεών τους έχουν πλήρως την ηθική αυτουργία για τον θάνατο χιλιάδων ελλήνων της αυτοχειρίας, την υποβοήθηση σε ευθανασία του ίδιου αριθμού εγκαταλελειμένων στην τύχη τους ασθενών, την γενοκτονία χιλιάδων γερόντων εκ της λεηλασίας και τον εξοστρακισμό εκατοντάδων χιλιάδων νέων επιστημόνων στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αυτοί και όνομα διαθέτουν και τηλέφωνα αλλά ένταλμα σύλληψης δεν εκδόθηκε ποτέ.
Την απόφασή του να ξεκινήσει απεργία πείνας ανακοίνωσε την Τετάρτη  Δημήτρης Κουφοντίνας, με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Στο κείμενό του, ο «Λουκάς» της «17Ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.
Πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι και τα δυο αιτήματα του Δημ. Κουφοντίνα, ανεξάρτητα από διαφορετικές απόψεις και θέσεις για την παλιότερη δράση του και την 17Ν, είναι εύλογα αλλά προσέθεταν και νόμιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: