Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ


Στη κορυφή της εγκληματικότητας τα τρικάκια του Ρουβίκωνα !! 



Δεν φτάνει να είσαι μ@λ@κ@ς πρέπει και να φαίνεσαι  !!!



Στο έλεος των κακοποιών βρισκόμαστε σαν λαός, γιατί σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η αστυνομία είναι απασχολημένη με πολύ σοβαρές απειλές για την παγκόσμια ειρήνη, όπως είναι τα τρικάκια του Ρουβίκωνα. Είσαι ένας μέσος νοικοκυραίος; Ανησυχείς για την εγκληματικότητα και αναρωτιέσαι τι φταίει;

Μην αναρωτιέσαι πλέον. Το Πρώτο Θέμα είναι εδώ για να σου δώσει την απάντηση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, για όλη αυτή την εγκληματικότητα, ευθύνεται ο Ρουβίκωνας και οι αναρχικοί, γιατί πάνε πετάνε χαρτάκια.

Βαρύτατο έγκλημα από το οποίο η αστυνομία καλείται να σε προστατεύσει και γι’ αυτό έχει αποσπάσει 1000 αστυνομικούς σε όλο το λεκανοπέδιο. Έτσι, οι διαρρήκτες, οι διακινητές ναρκωτικών, οι “συμμορίες αλλοδαπών” και οι Ρομά, αλωνίζουν σύμφωνα με την εφημερίδα, ανενόχλητοι.

Το Πρώτο Θέμα δεν κάνει λόγο για τις συμμορίες ημεδαπών, τις οποίες μάλλον η ελληνική αστυνομία κυνηγάει, επειδή στην αστυνομία είναι όλοι αναρχικοί, όπως έγραφε στο facebook του άσημος μακεδονομάχος.

Σύμφωνα με το άρθρο, αστυνομικοί έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη ακόμα και του αγάλματος του Τρούμαν, ενώ θα μπορούσαν εκείνη την ώρα να κυνηγάνε απλούς εγκληματίες.

Η ιστορία αναδεικνύει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης είναι “όμηρος” των εκάστοτε συλλογικοτήτων, των εκάστοτε αναρχικών ομάδων αλλά και των πολιτικών συμφερόντων παρασύροντας μαζί τους και τη μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη η οποία αντί να περιφρουρεί την ασφάλεια των πολιτών και να προλαμβάνει την εγκληματικότητα στις γειτονιές, έχει μετακινηθεί η περισσότερη στην προστασία των λίγων αναφέρει ο ο Βασίλης Ντούμας πρόεδρος του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών.

Όπως αναφέρει το άρθρο:

Δεν είναι υπερβολή, αλλά το πλάνο αστυνόμευσης της Αθήνας είναι στημένο πάνω στα «παιδιά των Εξαρχείων» και τα κριτήρια αφορούν στο πού χτύπησε ή θα παρέμβει η συγκεκριμένη συλλογικότητα ή εάν οι αναρχικές ομάδες θα επιτεθούν στα ΜΑΤ, σε πρεσβείες ή συμβολαιογραφεία. Αποτέλεσμα – λένε οι μάχιμοι αστυνομικοί – οι ληστές, οι διαρρήκτες, οι διακινητές ναρκωτικών και συμμορίες αλλοδαπών και Ρομά, να αλωνίζουν στην ουσία ανενόχλητοι…

Με λίγα λόγια, δεν είναι υπερβολή, αλλά η αστυνομία κρίνει πιο επικίνδυνα τα τρικάκια από τους εγκληματίες (κυρίως τους αλλοεθνείς) και γι αυτό έχουμε εγκληματικότητα.

Την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, την αφήνουμε να κριθεί από τους αναγνώστες. Αλλά αυτή την κατάφωρη επίθεση προς τους φίλους μας τους αστυνομικούς, δεν την περιμέναμε από το Πρώτο Θέμα. Ντροπή.

spasmenoparathyro.me

Δεν υπάρχουν σχόλια: