Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ

Βαρβαρότητα δίχως τέλος από το Ισραήλ: Δολοφόνησαν 21χρονο συγγενή της Αχέντ Ταμίμι  - Media
 Δολοφόνησαν 21χρονο συγγενή της Αχνέντ Ταμίμι.. Πλέον ουδείς Ισραηλινός δικαιούται να μιλά για το Άουσβιτς..
Την τελευταία του πνοή από ισραηλινά πυρά άφησε το πρωί της Τετάρτης ο 21χρονος Izz Abd al-Hafith Tamimi, μέλος της οικογένειας από την οποίαν προέρχεται το παγκόσμιο σύμβολο της παλαιστινιακής αντίστασης, Αχέντ Ταμίμι.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το τοπικό πρακτορείο Maan, τρείς σφαίρες των ισραηλινών στρατιωτών πέτυχαν τον Ταμίμι στον λαιμό. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι στρατιώτες δεν επέτρεψαν σε κανέναν να βοηθήσει τον 21χρονο. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν μετά από επιδρομή δυνάμεων του ισραηλινού στρατού στο χωριό των Ταμίμι.

Στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία του νεαρού:Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Ταμίμι βλέπει μέλος της να δολοφονείται από τον ισραηλινό στρατό με αυτόν τον τρόπο: Ο Μπάσεμ αλ-Ταμίμι, πατέρας της Άχεντ, μιλώντας στην αποστολή Ελλήνων εκπαιδευτικών που επισκέφτηκαν πρόσφατα τη Δυτική Όχθη, είχε αναφερθεί στον θάνατο στενού του συγγενή ο οποίος είχε αφεθεί αβοήθητος μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από ισραηλινούς στρατιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: