Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 
 Εγκληματική οργάνωση με πολιτικό μανδύα..
 
 
 
Από την προβολή των βίντεο από τον σκληρό δίσκο του πυρηνάρχη ΤΟ Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Γ. Πατέλη, στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, αποκαλύπτονται διαρκώς ο ναζιστικός χαρακτήρας της οργάνωσης, η στρατιωτική δομή, η «αρχή του αρχηγού» και η απαρέγκλιτη πειθαρχία, η αυστηρή υπακοή, οι εγκληματικές δράσεις των ναζιστών κ.λπ.
 
Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο - σε σχέση και με τα όσα έγιναν πρόσφατα στη Βουλή, με τον χρυσαυγίτη Κ. Μπαρμπαρούση να καλεί σε πραξικόπημα - με την ομιλία του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου: «Εχω καθαιρεθεί από αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί λέει αποσκοπούσα στην ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, ε λοιπόν αυτόν τον τίτλο τιμής δεν τον αρνούμαι και τους φτύνω κατάμουτρα».

Αποκαλυπτικές είναι και οι ομιλίες του Πατέλη για την «αρχή του αρχηγού» και την ιεραρχία, όπου «παρελαύνουν» όλα τα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης, με πρώτο τον αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο: «Η Χρυσή Αυγή το μόνο κόμμα (σ.σ. εγκληματική οργάνωση με τον μανδύα κόμματος) που δεν έχει αλλάξει ιδέες και θέσεις από την ίδρυσή του. Πειθαρχία. Σημαντική. Διάταξη και δομή. Υπάρχει ένα επίπεδο από πάνω και ένα επίπεδο από κάτω... Οι συγκεκριμένοι αγωνιστές δεν είναι τυχαία στις θέσεις τους. Πρέπει να το ξέρετε αυτό... Είναι ορισμένοι από την Κεντρική Διοίκηση, δηλαδή από τον περιφερειάρχη μας Ιωάννη Λαγό και από τον Αρχηγό μας».

«Ενας υποστηρικτής, δόκιμο μέλος ή ακόμα και μέλος, πρέπει να σέβεται την ιεραρχία και να αναφέρεται στους πιο πάνω από αυτόν, π.χ. στην τοπική σας, ο αμέσως από πάνω σας είναι ο υπεύθυνος τομέα και μετά ο πυρηνάρχης, μετά ο περιφερειάρχης και στο τέλος ο Αρχηγός μας (...) Σεβασμός και υπακοή... Οποιος δεν μπορεί να κατανοήσει τη σοβαρότητα της λέξεως, τότε δεν κάνει για την Χρυσή Αυγή. Οφείλει να υπακούει στις διαταγές των ανωτέρω χωρίς αντιλογία... Εστω και σε παράλογες εντολές (...) Πειθαρχία στον Αρχηγό και στις εντολές του, που είναι κάθετες και κατανοητές, πολλοί όμως αυτό δεν το κάνουν και αυτό για εμάς είναι προδοσία, και απαιτείται άμεση απομάκρυνση κάθε προδότη...». Μάλιστα, κάνει αναφορά σε «προδότη» που έφαγε ξύλο...
Επίσης, ο Καζαντζόγλου, «υπεύθυνος πολιτικής δράσης» της ναζιστικής οργάνωσης, αναφέρει ότι «ο Αρχηγός μας, μαζί με την παλιά Χρυσή Αυγή, παλεύανε στο δρόμο».

Για τη διαφύλαξη της «φυλετικής καθαρότητας» και τους μετανάστες μιλάει ο πυρηνάρχης Σαλαμίνας, Μ. Παπαδημητρίου, σε ομιλία του στη Νίκαια: «Πρώτο μέλημα η διαφύλαξη της φυλετικής καθαρότητας (...) έχουμε φτάσει στο κατάντημα όλα τα τριτοκοσμικά σκουπίδια να έχουν δωρεάν περίθαλψη (...) ιδιαίτερη μέριμνα στην προγεννητική ιατρική και, κυρίως και πάνω απ' όλα, στην ευγονική, δηλαδή στην έγκαιρη κρατική μέριμνα για γεννήσεις παιδιών υγιών και κατάλληλων να φέρουν επάνω τους τον τίτλο του πολίτη - οπλίτη, έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμα να ακολουθήσουν το δρόμο των προγόνων τους, τη θυσία (...) άτομα στερούμενα εθνικιστικών εξάρσεων είτε είναι άτομα παθολογικά είτε φυλετικώς νόθα, είτε είναι άνθρωποι ψυχικά διεστραμμένοι είτε βιολογικά νόθοι (...) έχουμε γίνει ο βόθρος όλων των λαών γιατί μαζεύουμε σκουπίδια...».

Επιβεβαιώνονται και οι... εκλεκτικές σχέσεις Μπούκουρα και Πατέλη. Τον ακούμε να λέει στην ομιλία του στην ΤΟ Νίκαιας: «Να θυμηθώ το 2010, στα πρώτα ξεκινήματα του Γιώργου (σ.σ. Πατέλη), που ήταν παρών στα Δερβενάκια (...) στη μεγάλη μάχη που δώσαμε έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου 30 χρυσαυγίτες (...) όλοι αυτοί που είναι μέσα (σ.σ. μετανάστες) είναι φορείς μεταδοτικών ασθενειών (...) το κουνούπι που θα τσιμπήσει τον βρωμιάρη, θα τσιμπήσει και το παιδί του γείτονα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: