Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΔΗΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ

 
Ανωνύμου του Έλληνος



ΜΗ ΣΑΣ ΓΕΛΑΝΕ οι δηλώσεις της FRAU HITLER και άλλων μαριονετών του Δ’ Ράιχ. Οι
Αμερικάνοι είναι τ’ αληθινά αφεντικά. Η 110 Πτέρυγα στην Λάρισα, το αεροπορικό στρατηγείο, έγινε βάση μη επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών. Drones επιχειρούν από την Κριμαία έως την Αφρική. Πρώτη φορά αριστερά και στα θέματα υποτέλειας και εθνικής ανεξαρτησίας!


ΔΟΞΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ και για την Σούδα, κούφια από κάτω, μέχρι πυρηνικά έχει ή μπορεί να... φιλοξενήσει. Η πιο μεγάλη στιγμή του αβύθιστου αεροπλανοφόρου του Ιμπεριαλισμού ήταν η στάση για ανεφοδιασμό του βαψομαλλιά Ντόναλντ «Ντακ» εν πτήσει προς Σιγκαπούρη. Στιγμές μεγαλείου αποικίας.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ! Μετά τους Αμερικάνους, πήρατε το πράσινο φως και των Εβραίων! Προχωρά αστραπιαία η ταχύρυθμη εκπαίδευση θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του Μπουτάρη. Δεν πειστήκατε ότι οι πάσης φύσεως προβοκάτορες είναι παιδιά της εξουσίας; Όλοι οι «ρουβίκωνες» είναι του συστήματος η πατερίτσα και ενίοτε η γκλίτσα του! Παράσταση θεατρική. Άλλοι φοράνε κουκούλες και άλλοι στολές. Τα ρούχα της δουλειάς!

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ επίτιμος διδάκτωρ στο ΤΕΙ Ηπείρου. Πόσο γερμανοτσολιάδες; Πόσο προδότες; Πόσο χυδαίοι γλύφτες; Ή μήπως μαζοχιστές, που τον επιβήτορά τους αποθεώνουν; Να ’ταν και αληθινός! Τσάτσος του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ είναι...

ΤΑ «ΔΩΡΑ», που δίνουν οι φυλλάδες τα Σαββατοκύριακα: «Μέγας Αλέξανδρος», «Το Μακεδονικό κράτος», «Το Βυζάντιο», «Ο εμφύλιος», «Ο Κ. Καραμανλής», «Η Κωνσταντινούπολη»... Περιμένετε προκοπή και μέλλον στην Γκραικυλία, που ζέχνει στο παρελθόν και με τον στανιό ονομάζει σήμερα το χθες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: