Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΨΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ) ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..


Γκάφα στελέχους της ΝΔ που προκαλεί νέο σεισμό: Ο Λαμπράκης πέθανε σε τροχαίο - Media
 ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΨΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ) ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..


 Κάποια παγκοσμίως και πανελληνίως άγνωστη εν ονόματι Κουμάντου άφησε το μολυσμένο αποτύπωμά της στην ιστορία δια μέσου της ιστοσελίδας της. "Ο Λαμπράκης σκοτώθηκε σε τροχαίο" υποστήριξε !!


 Το να είσαι δεξιός πένητας και ηλίθιος είναι κάτι σύνηθες.. (το είπε και ο Ροδόπουλος ο αλήστου μνήμης βουλευτής της ΕΡΕ. Στον γνήσιο αναλφάβητο ορεσείβιο και τον λαδιάρη μικροαστό στηριζόμαστε!)  Το να είσαι όμως δεξιός ηλίθιος και με άποψη είναι σαν να λέμε άσχημος φτωχός και πο%στης.. 



Η Πιπίνα Π. Κουμάντου, είναι στέλεχος της ΝΔ και Μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ. Φυσικά το όνομα της δεν το γνωρίζει κανείς και η κ. Κουμάντου θεώρησε σωστό να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο, μιλώντας για τον Λαμπράκη.

Η κ. Κουμάντου, έγραψε λοιπόν στο kalamatajournal.gr, ότι ο Λαμπράκης δεν δολοφονήθηκε αλλά σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν: «διέσχιζε με μια παρέα φίλων του, την διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ερμού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκείνη την ώρα διερχόταν από εκεί ο Σπ. Γκοτζαμάνης, που, οδηγώντας το τρίκυκλό του, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον βουλευτή».

Η κ. Κουμάντου σε ολόκληρο το κείμενο της αγνοεί εσκεμμένα το πολιτικό γίγνεσθαι της εποχής, δεν μιλάει για τις «καρφίτσες», αποσιωπά το ρόλο της ναζί Φρειδερίκης, δεν αναφέρεται στο κουκούλωμα που επιχείρησε η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, ξεχνά τι έπαθε ο Σαρτζετάκης που επέμενε στους τύπους και ξεσκέπασε την υπόθεση, ξεχνά τι έπαθε ο Τσαρουχάς και βέβαια ξεχνά ότι μιλάμε για δολοφονία και όχι για τροχαίο.

Ο Λαμπράκης επίσης ξεχνά, ότι δεν διέσχιζε το δρόμο με μια παρέα φίλων του αλλά πήγαινε να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Επιτροπή δια την διαθνή ύφεσιν και ειρήνην». Η κ. Πιπίνα Κουμάντου απλά θέλει να γίνει αρεστή στον αρχηγό της, αναμασώντας επιφανειακά κάτι που ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι συνέβη και έχει καταγραφεί ως δολοφονία. Και επειδή αναρωτιέται «ποιος είναι αυτός ο Γκοτζαμάνης» καλό θα ήταν να αναρωτηθεί ποια ήταν αυτή η Φρειδερίκη, τι ήταν οι καρφίτσες και κυρίως γιατί ο Καραμανλής εδήλωσε μετά τη δολοφονία «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο»;

Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι ο Λαμπράκης ήταν απρόσεκτος και πέρασε με κόκκινο, ή ότι μιλούσε στο κινητό του καθώς διέσχιζε το δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: