Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


 Ολοκληρώθηκε η ανάγνωστη των εγγράφων κι άρχισε η απεικόνιση του περιεχομένου των σκληρών δίσκων των φασιστοειδών.. Πλούσια τα ..Χιτλερικά ελέη.. Από σφαίρες και όπλα, ως σιδηρογροθιές και σπαθιά με το ...ηπιότερο του .."σκληρού" να εντοπίζεται στα ναζιστικά σύμβολα!!


Ολοκληρώθηκαν στη διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων στη δίκη της Χρυσής Αυγής τα έγγραφα από τον σκληρό δίσκο των χρυσαυγιτών Τσαλίκη και Αναδιώτη. Ακόμη μια φορά και από αυτά τα υλικά επιβεβαιώνεται ο ναζιστικός χαρακτήρας της οργάνωσης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε από το σκληρό δίσκο του Αναδιώτη φωτογραφίες με σύμβολα των Ες Ες της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, του Φύρερ στη ναζιστική Γερμανία να μιλάει στο πλήθος, διάφορα ναζιστικά σύμβολα, ναζιστικοί χαιρετισμοί, ελληνική σημαία με σφαίρες και όπλα που σχηματίζουν το σήμα των Ες Ες, τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, όπλα, σπαθί, μαχαίρι, γεμιστήρες, όπλο με φωτοβολίδες (βίντεο), αγορά σιδερογροθιάς.

Αξιοσημείωτο ακόμα και το βίντεο από τη γνωστή οπαδική σύγκρουση το 2007 στην Παιανία, όπου διακρίνεται και ο Μιχ. Φιλόπουλος, ο 22χρονος οπαδός του ΠΑΟ, που δολοφονήθηκε λίγο αργότερα εκείνη τη μέρα, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Επίσης, ολοκληρώθηκαν τα αναγνωστέα από τα τηλεφωνικά μηνύματα του Κασιδιάρη, όπου ξεκάθαρα φαίνεται μεταξύ άλλων η επαφή του με την Αστυνομία και γενικότερα οι επαφές της ναζιστικής οργάνωσης με αστυνομικούς ακόμα και των ΕΚΑΜ, οι επαφές του Κασιαδιάρη με τον Μπαλτάκο (σ.σ. πρώην στέλεχος της ΝΔ και σύμβουλο του Σαμαρά) και η άμεση ενημέρωση που είχε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σημειωτέον ότι ξεκίνησε η ανάγνωση και των εγγράφων από το σκληρό δίσκο του πυρηνάρχη της Νίκαιας Γ. Πατέλη.
  • Το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας απέρριψε την έφεση του Ηλ. Κασιδιάρη και τον καταδίκασε τελεσίδικα για «διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια», σχετικά με ομιλία του στον Ασπρόπυργο το 2011. Το πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη των ναζιστών, καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή, όπως είχε καταδικαστεί και από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής στην ομιλία του -έγινε δύο μέρες μετά το πογκρόμ που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στο κέντρο της Αθήνας, τον Μάη του 2011, εκμεταλλευόμενη τη δολοφονία του Μ. Καντάρη- καλούσε τους κατοίκους να διώξουν από την περιοχή τους τα «ανθρώπινα σκουπίδια», δηλαδή τους Ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: