Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ

news367c
Ανωνύμου του Έλληνος

Δεν είναι μόνο έγκλημα, αλλά και ανισορροπία στην παλίντονο αρμονία της ροής του χάους, να υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο νερό! Ανωμαλία, που αργά ή γρήγορα (τα μεγέθη στο σύμπαν, δεν έχουν σχέση με τ’ ανθρώπινα) τραγικά θ’ ανατραπεί!

Γνώρισε κι άλλους κατακτητές η γη, κι άλλες αυτοκρατορίες ήλθον και παρήλθον, αλλά αυτό, που βιώνει τα τελευταία 200 χρόνια και ιδιαίτερα μετά το 1945, δεν έχει ταίρι.


Είναι ύβρη σύμφωνα με την αρχαία τραγωδία και ξεπλένεται με αίμα, όπως άλλωστε τρέφεται το δέντρο της προκοπής. Αίμα τρέχει μόνο από την πλευρά των θυμάτων. Οι θύτες γίνονται πλουσιότεροι.

Έχουν ένα μεγάλο συμβολισμό για όλη την ανθρωπότητα τα συμβαίνοντα μετά το 1970 στην Παλαιστίνη: Σύμπασα η ανθρωπότητα πετάει πέτρες κατά των δολοφόνων της, του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου, ενώ αυτοί πάντα την βομβαρδίζουν με.... πυρηνικά όπλα. 

Οσονούπω ανοίγουν και άλλα μέτωπα στην Μ. Ανατολή, έρχεται η σειρά του Ιράν, ετοιμάζεται το έδαφος.

Κι όμως οι λαοί κοιμούνται, παραμένουν άβουλοι όχλοι, τους έχει κατακτήσει ο εχθρός με τον χυδαίο τρόπο ζωής, με την αχαλίνωτη κι εν πολλοίς άχρηστη όπως καλπάζει, τεχνολογία, με την πλαστική σαβούρα, που δηλητηριάζει τον πλανήτη. Διακόσια εκατομμύρια Άραβες τους κάνει ζάφτι μια δράκα δολοφόνων, ακριβώς γιατί είναι διασπασμένοι. Κι όμως η λύση είναι να ξυπνήσουν οι λαοί και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στον λεγόμενο Δυτικό Κόσμο. Τότε θα δει καινούρια ζωή η γη. Με ή χωρίς τον άνθρωπο ουδεμία έχει σημασία. Περαστικός είναι κι αυτός από τον πλανήτη.


Με το ν’ ανοίγουν πολεμικά μέτωπα για πενήντα ή εκατό μέρες για δυο ή πέντε χρόνια μόνο οι Ιμπεριαλιστές και οι πολεμικές βιομηχανίες του επωφελούνται. Τώρα πάλι οι δολοφόνοι Εβραίοι σκοτώνουν Παλαιστινίους με το πρόσχημα ότι τους πετάνε πέτρες!

 Και τα θύματά τους συνεχίζουν την ίδια αδιέξοδη πολιτική. Αν πριν από 30 χρόνια ο ντουνιάς ήταν ευαισθητοποιημένος και κάθε φορά ογκούτο διαρκώς το κύμα διαμαρτυρίας και εκφράζονταν ομόθυμη και ενεργητική συμπαράσταση από τους λαούς της γης, στον αιώνα του αυνανισμού με ένα τηλέφωνο, ουδείς νοιάζεται αν σκοτώνονται ή όχι αθώοι.

Δεν είναι μόνο ότι ρέει το αίμα! Άκρως τραγικό ότι τρέχει αίμα άδικα αυγατίζοντας τον πλούτο του Ιμπεριαλισμού. Αφού η ανθρωπότητα κοιμάται και δεν μπορεί να δώσει λύσεις κι αδυνατεί να σαρώσει τους βιαστές της... Γιατί αργείς να μας λυτρώσεις Πατέρα Πάντων Πόλεμε; Για να είναι μέγιστες και μη αναστρέψιμες οι συνέπειες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: