Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ

363a 
Ανωνύμου του Έλληνος


Με τίποτα δεν σώζεται η Αποικία! Όλα αντιστρέφονται στην Γκραικυλία ποτισμένα με φτηνιάρικο γοερό κλάμα και πλαστικό συναίσθημα, βρωμισμένα από τον χυδαίο εθνικοπατριωτισμό και την πατριδοκάπηλη μαστούρα!


Τα πιο σοβαρά ζητήματα, τα τραγικά περιστατικά γίνονται καταναλωτική σαπουνόπερα για τις οθόνες, τιποτένια συνθήματα από τους ντόπιους δωσίλογους πολιτικάντηδες. Νέοι άνθρωποι χάνονται άδοξα στην εγχώρια κρεατομηχανή και ο ηλίθιος, διεφθαρμένος δια της τηλοψίας ψεκασμένος όχλος αλαλάζει κατ’ εντολήν των ξενόδουλων κομματαρχών:

Ήρωας!

Χθες ήταν ηρωισμός να μπαίνεις αναίτια σε ξένο κράτος! Σήμερα έγινε ηρωικό να χάνεις την ζωή φτηνά και μάταια εν καιρώ ειρήνης σε στρατιωτικό δυστύχημα για τα συμφέροντα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού.

 «Έφυγε» ένα παλικάρι στο Αιγαίο με μαχητικό αεροσκάφος. Δεν ήταν ηρωικό. Τραγικό ήταν! Κρίμα τα νιάτα, που χάνονται «για ένα πουκάμισο αδειανό για μια Ελένη» (Για μια αποικία, ξενόδουλη πατρίδα)! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του! Μακάρι να είναι το τελευταίο θύμα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού στο Αιγαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: