Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

364a ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ


 Ανωνύμου του Έλληνος


Οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι συνεχίζουν να χτυπούν όσο οι λαοί του κόσμου κοιμούνται με αμερικάνικες ψηφιακές τσίκλες χαϊδεύοντας συσκευή.




Είχαν μαζευτεί ληγμένα όπλα στις αποθήκες του Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου και αποφάσισαν να ξεφορτώσουν, να κατασκευάσουν πιο σύγχρονα και φονικά, να ’χουν δουλειά τα εργοστάσιά τους, να σημειώσει αλματώδη ρεκόρ η αιμοσταγής ανάπτυξη της φρικαλέας καπιταλιστικής οικονομίας.


Από προσχήματα να φάνε και οι κότες στον διεφθαρμένο Δυτικό μαφιόζικο σύστημα, που έχει σύφιλη στον εγκέφαλο και πρακτορεύει την μαζική ηλιθιότητα στους υπηκόους. Δεν χρειάζεται πρωτοτυπία. Τα ίδια Παντελάκη μου...

Οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι με τα τσιράκια στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, κατέφυγαν στον μύθο της χρήσης χημικών όπλων από την Συρία. Ποιοι; Τα καθάρματα, που καίγανε με εμπρηστικές βόμβες χιλιάδες παιδάκια στο Βιετνάμ (στην Γκραικυλία τα πρωτοδοκίμασαν 1946 - 1949)!

Αυτοί, που βομβάρδιζαν στο Ιράκ και στην Γιουγκοσλαβία νοσοκομεία, γάμους και άλλους αμάχους! Αυτοί, που γεμίζουν με τάφους την υφήλιο! Το ίδιο παραμύθι! Τί κι αν αποδείχτηκε ψέμα από την ίδια την ζωή. Ισοπέδωσαν το Ιράκ με πρόσχημα ότι είχε χημικά όπλα. Χτύπησαν επανειλημμένα την Περσία γιατί θέλουν να έχουν το μονοπώλιο της πυρηνικής ενέργειας.

 Έφτιαξαν, χρηματοδότησαν, εξόπλισαν (και συνεχίζουν να το κάνουν) τον ISIS και το Ισλαμικό Κράτος και ως ηθικοί αυτουργοί κατέστρεψαν κοιτίδες μεγάλων πολιτισμών της Ανατολής, για την αντιμετώπιση του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Ξαδελφάκια είναι, άλλωστε, από την ίδια θρησκευτική μήτρα, Χριστιανισμός και του Μουσουλμανισμός είναι αιρέσεις του Ιουδαϊσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: